Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justysiątko30

Facet 9 lat starszy

Polecane posty

Dwa tygodnie temu poznałam bardzo fajnego chłopaka problem w tym że jest 9 lat starszy i jest po kościelnym rozwodzie czy taki związek ma sens?

Gość gość
ten wasz sens , idiotko na co liczysz że ci ktoś da trafna odp

Gość gość
Nikt ci nie jest w stanie Ci powiedzieć czy będzie miało sens. W jakim wieku jesteś? Przecież możecie się spotkać pogadać by się pomału poznać i zobaczyć co będzie dalej.

Gość gość
A dduuuupy juz mu dalac i czy sprawdzilas jakiego ma a w buzi juz go mialas,dopiero po tym wszystkim mozesz myslec czy c***asuje i czy cie dobrze bedzie pukal

Wiesz co nie jestem jakąś pierwszą lepszą muzę Ty preferujesz takie rozwiązania ja mam swoje zasady i nie puszczam się jeżeli nie znam faceta

Gość gość
Zasady zasadami ale szybciej jakiegos samca przy sobie zatrzymasz jak mu bedziesz nogi rozkladala i bzykac sie pozwolala,tak ja to pare razy zrobilam i do dzisiaj tego nie zaluje.A moj obecny jest 10 lat starszy i jest duzo twardszy i to mi pasuje jak wemnie laduje

Gość gość
Justyna no w wieku 30 nie powinnaś zadawać takich pytan....Jesteś dorosła kobieta ,9 lat to nie jest duża różnica. Jsk ty podchodzisz do kwestii rozwodow sama musisz sobie odpowiedziec bp wg mnie nie jest to powodem by go przekreslic.

Gość gość
Justyna przecież staram ci się odpowiedzieć.

Tak tylko nie chcę się zaangażować i żyć potem na kocią łapę już raz mbi facet zostawił tydzień przed ślubem

Gość gość
Justyna mnie zostawił na 4 tyg przed koscielnym. A jest dla ciebie ważny w przyszłości ślub koscielny?

Gość gość
Jeśli tak ważny ze nie możesz później bez niego żyć to nie widzę przyszłości takiego związku.

Gość gość
Jestem ze starszym o 9 lat. Razem juz ponad 4, niedługo ślub. Jest idealnie. Wiem, ze mężczyźni po rozwodzie tez potrafia kochać. Nawet bardziej. Wybadaj powód rozstania z zona.

Gość gość
Justyna wybacz ja źle doczytałam..... W takim razie czemu masz watpliwosci...? Gwarancji na udany związek kończący ssie ślubem nie ma...czy ktoś wiąże się z kimś nie związanym czy z rozwodnikiem.

Gość gość
Ja mam 23 lata, spotykam się z o 7 lat starszym rozwodnikiem. Zupełnie mi to nie przeszkadza, ani różnica wieku ani to, że miał żonę i ma dziecko, i to że nie weźmiemy ślubu kościelnego. Jak będziemy chcieli to weźmiemy cywilny i też założę sobie piękną białą suknię on garnitur i będziemy przysięgać sobie dokładnie to samo co w kościele. Zaprosimy gości. Zrobimy skromne wesele. A czasem taki facet po przejściach może okazać się lepszym partnerem niż nie jeden kawaler. On coś przeżył, coś już wie o życiu.

Gość gość
Sam fakt, że jest rozwodnikiem niewiele o nim świadczy. Dla mnie większym problemem byłoby jego dziecko, zobowiązania, jakieś zależności z byłą rodziną niż sam fakt, że ją miał. Ale to też nie skreśla go jako partnera. Myślę, że jeżeli Ci zależy, macie się "ku sobie" to warto spróbować. Może jest wartościowym człowiekiem i stworzycie trwały, udany związek.