Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się wrocław

Powrót "kochanka" jako przyjaciela

Polecane posty

Witajcie, sprawa jest taka, że dwa lata temu pokłóciłam się mocno z moim ówczesnym facetem, na tyle, że zerwaliśmy zaręczyny. Każde z nas poszło w swoją stronę; poznałam wtedy pewnego mężczyznę, on również po zerwaniu, spotykaliśmy się przez jakiś miesiąc, on u mnie nocował, że tak powiem byliśmy wtedy "razem", ponieważ oboje nie chcieliśmy być sami. Byliśmy dla siebie wtedy dużym wsparciem. Nie było żadnego seksu między nami :) Ale mój facet o mnie walczył, wróciłam do niego, on do swojej dziewczyny również, kontakt się urwał. Aż do zeszłego miesiąca. Napisał, że chciałby odnowić naszą przyjaźń i ja nie wiem, co mam o tym myśleć. Z tego, co wiem, to jemu jednak z tą dziewczyną nie wyszło, więc może będzie chciał próbować coś ze mną? Jeśli tak, to wiem, że tego kontaktu mieć nie możemy, z moim facetem jest teraz naprawdę super. Czy często tak jest, że faceci po czymś takim chcą utrzymywać normalny, koleżeński kontakt?

Gość gość
up

Gość gość
ludzisz sie

Gość gość
jeśli nie byłaś wystarczajaco upokorzona, skrzywdzona to pewnie , przyjmiesz go.. nikogo nie można prosić, wiesz faceci którzy są nieustabilizowani emocjonalnie ,skaczą z kwiatka na kwiatek :D dla mnie to obrzydliwe ,niestety dojrzałe kobiety ,potrafią powiedzieć basta , stop! i wyciągnąc wnioski

Gość gość
on szuka tylko pocieszenia jestes na 2 miejscu u niego

Gość gość
Taaaa...głęboko oczarowany twoją osobowością chciałby przebywać w twoim towarzystwie choćby jako kolega...:P. Bardziej realne- nie ma aktualnie kochanki i mu sie przypomniało,że nie miałaś żadnych skrupułów żeby być f****ng friend,może byłaś niezła,więc teraz ma nadzieję na powtórkę.

Ech, chyba macie rację. Tak właściwie to do niczego między nami nie doszło, całowaliśmy się jedynie, czas spędzaliśmy na jakichś rozmowach, oglądaniu filmów i słuchaniu muzyki, ale może faktycznie myśli, że teraz się uda. Szkoda.

Gość gość
szkoda ??? zastanów się czego chcesz