Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marion555

Młode mamy kontra otoczenie

Polecane posty

Mam 20 lat, moj partner 35. Znamy sie jakies 7 lat, od 3 jestesmy razem. Aktualnie jestem w 14 tygodniu ciazy, od poczatku planowanej i chcianej. :) co myslicie, kiedy widzicie tak mlode dziewczyny z brzuszkiem ? Czy moze ktoras z Was w mlodym wieku zaszla w ciaze? Jak reagowalo otoczenie? Nie pytam o rodzine, a o wscibskich obcych. Jak reagowac na glupie teksty i zaczepki z ich strony? Niby mozna olac, ale jakos tak ciezko, jesli jestes w upragnionej ciazy, a ktos to niepochlwbnie komentuje.

Gość gość
Mówisz, że ten ktoś ma się odj*****

Mysle, ze tego typu odzywki jeszcze bardziej by pokazaly, ze nie powinnam byc jeszcze matka. :)

Gość gość
Ktoś ci się tak dyskretnie pyta i robi komentarze to taka dostaje odpowiedź,

Gość gość
ja urodziłam jak miałam 21 lat teraz mam 24, nie obchodziło mnie kto co mysi na temat mojej ciąży, ludzie są rożni nie przejmuj się docinkami innych, nie ty pierwsza i nie ostatnia masz tyle lat starszego faceta i jesteś w ciąży, mieszkasz w mieście czy na wsi?

Gość gość
E tam ja bym nawet nie zwrocila uwagi.ale jako 17 lata spotykalas sie ze starym koniem

Mieszkam w miescie. A skoro 3 lata temu to byl stary kon to teraz juz nie jest? ;P pamietam jak w wieku 12-13 lat chodzilam z malutkim bratem w wozku i tez wysluchiwalam komentarzy. :/