Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mąż mnie zdenerwował

Polecane posty

Gość gość

o rany taka jestem zła na niego :[ wróciliśmy właśnie z wesela, tak się opił że masakra :/ idiota, nienawidze go , dobrze ze na sali sie zachowywał dopiero jak wyszliśmy to go ścieło :/ idiota :[

Gość gość
zaszaleć ok, ale to jak zachowywał się po drodze przeszło ludzkie pojęcie :/ nienawidze go :/ śpi pijany jutro nic nie bedzie pamietał, ale i tak nie mam zamiaru z nim rozmawiać

Gość gość
Tak to jest jak sie nie zna umiaru

Gość MamaCóreczki
Mój mąż też tak ma. Kiedyś prowadziliśmy o to regularną wojnę, bo ja kocham tańczyć i na weselach głównie to robiłam/robię, a on świetną zabawę znajduje w siedzeniu i chlaniu za stołem. Na początku zawsze robił sie na szaro i robił mi wstyd. Później prosił, żebym jak widzę "tę granicę" to mu zabroniła pić dalej - efekt? Kłotnia, bo "on sam wie lepiej, ile może". Prosiłam, chodź, potańczymy - nie. Dopiero jak się skuł, to ciągnął na parkiet, ale wtedy to nie był taniec, tylko dziwne mało skoordynowane ruchy, w których ja mu przeszkadzałam. Olałam to. Chce chlać, niech chla. Ja na weselu sobie troche popiję, pojem, potańczę z wieloma facetami/braćmi/wujkami, a on niech zamula. Początkowo robił afery, że "się szmacę" latając na parkiet z różnymi facetami, ale raz dwa odpyskowałam i się uspokoił. A jak się schla to mam jedną koronną zasadę - nie ratuję ani tej nocy ani dnia następnego żadnymi rosołkami, kanapeczkami, tableteczkami :) Od jakiegoś czasu pije z umiarem :P