Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochane dziewczyny JAKIE DODATKI DO BIALEJ I GRANATOWEJ SUKIENKI pomozcie dobrac

Polecane posty

Gość gość

mam dwie sukienki. 1 jedna letnia taka do kolanek luzna i cała biała. 2 druga granatowa ponad kolana i rozkloszowana nie mam pojęcia co pasuje a co nie do tych sukienek.. nie znam sie na modzie wcale i boje sie wyjsc na wiesniare jak ubiore cos nie pasującego.. 1 prosze doradzcie JAKIE BUTY i jakiego koloru beda pasowac do tych dwóch opcji? 2 jakie żakiety ewentualnie sweterki beda pasować tez do tych sukienek. WYPISZCIE WSZYSTKO CO WAM PRZYJDZIE DO GŁOWY I CO WIECIE ,ŻE PASUJE.

Gość ZBANOWNA ZT
a nie lepiej Ci popatrzeć na necie jak gwiazdy czy jakieś modelki wyglądają w podobnych sukienkach? Wiesz wszystko zależy od figury, dokładnego kroju. Cięzko powiedzieć tak na oko. Może chociaż jakieś fotki? Sama z doświadczenia wiem, ze sukienka która na mnie leżała i wyglądała świetnie na mojej koleżance..beznadziejnie - a rozmiarówka ta sama, więc sama widzisz..

Gość gościówka ze hej
do białej doradziałbym Ci bezowe dodoatki, albu nude- taka skórka naturalna, cienki pasek, balerinki. Do tego może byc jasnoszary perłowy sweterek, albo coś w zywym czystym kolorze. Torebka np. szara do granatowej sukienki dobrałabym turkusowy pasek i wielkie kolorowe kolczyki z turkusem, koralem, jasną zielenią, żółcią. Do tego wielka torba nude i takie sandałaki na koturnie ze słomy,. letnie

Gość gość
aaa, i do tej białej koniecznie dodatki złote, np. złote raybany model aviator itp.

Gość gość
zwariowaliscie chyba do bialej sukienki jeszcze sweterek??nie pasuje... brązowe buty chyba tez nie pasują..