Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwex

co mam zrobić z moim kotem podczas wakacji

Polecane posty

jadę na tydzień na wakacje nie mam co zrobić z kotem bo jadę z rodziną siostrą mamą tatą a nie mogę wziąść kota ze sobą nawet nie ma ma takiej możliwośći moja ciocia nie może ziąść kota do siebie bo mieszka w bloku jedna znajoma pracuje baarddzo długo znajomy ma już jednego kota a mój kot nie lubi towarzystwa żle by się czuł znajoma mieszka dosyć daleko więc nie może dojeżdżać ani wziąść ze sobą kota bo właśnie ma małe kotki nie mam co z nim zrobić samego go w domu nie zostawię bo się strasznie o niego martwię tylko nie mówci hotel dla zwierząt bo tam będzie myślał że go oddałąm co ja mam zrobić?

Gość gość
Naszykuj mu wody do picia (ze 4 litry), dużo jedzenia, dużo piasku w kuwecie, zostaw uchylony balkon żeby mógł wychodzić na świeże powietrze i jedź na wakacje.

Gość gość
1/poproś sąsiadkę 2/ poproś osobę, która potrzebujue kasy i zaoferuj jej 10zł/ dziennie za kota 3/ poproś nastoletnią córkę sąsiada- ale z tych odpowiedzialnych dzieczyn 4/ daj kota na przechowanie komus kto ma 2 koty- moze jest jakaś koleżanka? 5/ zadzwon do mamy :)