Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka17089

Delipox Fructi Ox opinie

Polecane posty

Gość ajka123
nie ma produktow cud....nie istnieja...pokazujecie jak kobieta schudla 26 kg w ciagu miesiaca ze zdjeciami przed i po -owszem ta sama osoba, ale komu rosna tak szybko wlosy w ciagu miesiaca????? ... troche to dziwne......

Gość gośćasd
Tragedia...kolejni oszuści. Już miałam nadzieję, że nareszcie coś dobrego na metabolizm... Tak chcę schudnąć, a tak nie mogę :-C

Gość gośćasd
CD...pierwsze na co zwróciłam uwagę to te wpisy tyyyle szczęśliwców w godzinę się odnalazło, CUD! Delipox czyt. de LIPA nie tylko odchudza ale i daje wszystkim magiczną moc, wszyscy łączą się w tym samym czasie na forach! Po drugie, ja osobiście nie znam kobiety, która to napisałaby tak niechlujny i okropnym pismem i stylem list z podziękowaniem. Po trzecie fakt, kuracja krótka a włosy urosły jej jak szalone...du_pa trza se radzić inaczej :-D pozdrawiam

Gość gość
Kolejny "cudowny" środek i kolejna fałszywa nadzieja :( :(

Gość gość
Moja teściowa wcisnęła mi do ręki gazetę tv z reklamą tego magicznego środka, w nadziei, ze odchudzę córkę. Piszą tam, że znana polska dietetyk, Anna Grzywa-Lubomirska ze znanej warszawskiej kliniki Bellafit poleca... Bo technologia produkcji kapsulek jest na najwyższym poziomie... Na zdjęciu jakaś pani ze stetoskopem w uszach? W necie ani śladu pani o takim nazwisku, ani śladu kliniki. No i te radosne komentarze co minutę. Dobrze, ze jest jeszcze trochę przytomnych osób na forum! Piszcie o tym, zeby zdemaskowana oszustów!

Gość gość
chyba nie

Gość ezisch
Kude zanim przeczytałam te opinie to dwa dni temu zamówiłam to coś....za pobraniem....i sie zastanawiam czy moge tego nieodebrać....wkońcu to troche kasy.....

Gość kotałke132231
ja chyba czekam aż faktycznie media sie tym zainteresują, bo 24kg w 4 tyg to ciężkie do uwierzenia i w sumie niezdrowe dla organizmu.

Gość gość
ojej a ja to zamowilam, ale jeszcze za to nie zaplacilam tak czy siak jakis blad mi wyskakuje i nie moge..to chyba nic nie bedzie jak po prostu za to nie zaplace to po prostu mi tego nie wysla?

Gość zoila
Również podchodziłam do tego sceptycznie,ale od tygodnia łykam te cudowne tabletki i okazuje się,że rzeczywiście są cudowne -3kg przy i tak niewielkiej wadze poczatkowej;))

Gość gośćdfsfs
Sam stosowałem to i polecam. W ciągu miesiąca schudłem 8 kg. polecam. Warty swojej ceny :]

Gość gośćsamiczka
Hejka mam pytanko dla tych co to stosuja mam opakowanie ale jest napis w na nim po angielsku pisze ze brać 1 kapsułkę dziennie ale nic wiecej, wiec nie wiem czy brać rano czy w poludnie czy 30 minut przed posilkiem czy obojętnie o jakiej porze. Ja zamowilam liposuction dm a przyslali mi delipox dzwonilam do nich na numer 70380...4 i za rozmowe paro minutowa wyszlo 85zl. Bardzo proszę odpiszcie jak stosujecie

Gość gość
Oho, znowu ruszyła kampania reklamowa. A tak na marginesie to dla mnie większy problem stanowiłoby co biore, a nie kiedy i ile. przeciez producent nie podaje składu leku. Skąd wiecie, że nie mam jakiejś trucizny. Odważne jesteście.

Gość gość
super !polecam!

Gość Paulinaaa77
To jakieś jaja,sama dziś zwariowałam i chciałam zamówć ale faktycznie dziwne,że teraz nikt nie pisze i nie zachwala efektów.. to prosze niech ktos zrobi zdjecie teraz jak zażywa preparatu i za miesiąc..a przy okazji znalazłam info o takich cudach w internecie!!! http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/dwudziestolatka-zmarla-po-kuracji-odchudzajacej-zazywala-dnp/h8p4z dziewczyna zmarła po kilku dniach bo organizm tak szalał że aż się gotował i nie dało rady i zmarła... sama chciałam zamówić,ale wole męczyć się pół roku a schudnac i nie miec klopotów...

Gość gość34
Gdzie niby podaje ten skład tabletek ?;/

Gość zoila
na tyle opakowania,angielski nie gryzie;)

Gość gość
Witam, kupiłam ten specyfik i niestety jest to jedno wielkie oszustwo!!! Nie oczekiwałam rezultatów oszałamiających ale nie działa absolutnie. A poza tym już na samym początku nie podobało mi się że nie otrzymałam dowodu zakupu ani też ulotki, w końcu jest to umowa zakupu i należy się zawsze potwierdzenie zakupu. Dzwoniłam na tel reklamacyjny, który jest płatny 7,69 zl za minute i nie uzyskałam kompetentnej odpowiedzi tylko odsyłanie.

Gość gość
z całym szacunkiem,ale tabletki nie maja za zadanie odchudzić,a wspomóc ten proces czyt. odpowiednia dieta i ćwiczenia. ;)) ale faktem jest,że hamują głód;)

Gość gość
Ciesze się że nie kupiłam tego chociaż miałam zamiar. Najlepiej ćwiczyć i zmniejszyć jedzenie. kotałke132231 jest możliwe schudnąć bo mój tata w miesiąc zgubił ponad 2O kg zdrowymi sposobami i już tak trzyma ponad pół roku :)

Gość gość
Droga Zoilu. Z treści Twojego postu wynika, że nie tabletki Cię odchudziły, a ciężka praca na siłowni. To po pierwsze. Po drugie w naszym kraju językiem urzędowym jest język polski, dlatego właśnie ulotka i skład leku powinien być napisany w tymże właśnie języku. Jak mam rozszyfrować skład tabletki skoro znam tylko język niemiecki i włoski. A może byłabyś na tyle uprzejma i pomogła tym, których gryzie j. angielski i podasz nam co zawierają te tabletki. Z góry serdecznie dziękuję za fachową pomoc.

Gość gość
jeśli ktoś ma skład tych tabletek to proszę dodajcie go. nawet po angielsku. ;)

Gość ezisch
Jestem chemikiem, wiec skład nie powala, ale wiem ze skladowe tego preparatu faktycznie wspomagaja odchudzanie.....a jak w połączeniu tych wszystkich opcji i w tym stosunku to nie wiem,....zobaczymy.....wyglada ze raczej nie powinno sie po tym zjechac:)

Gość siaka82
no to się wkopałam!!! czytając te opinie już wiem że będzie to bubel... szkoda mi tej kasy...

Gość gość
Biorę od poniedziałku te tabsy.. niby 72 godziny minęły, po których waga miała szaleńczo lecieć w dół.. nie widzę.. co prawda nie chce mi się jeść, to fakt. Nie mdli mnie jak po innych rewelacjach. Podany wyżej skład się zgadza. Jak nie padne trupem to dam znać co dalej. Pozdrawiam :)

Gość gość
witajcie, ja również chcem sprobowac tych tabletek po waszych komentarzach na pewno je kupie, a czy mogą je stosować również mezczyzni????????? pozdrawiam :)

Gość gość
Podajcie proszę skład tych tabletek. A i pojawił się w gazetach nowy cud. Tym razem pod nazwą delipox professional. Prawda, że ciekawe?

Gość gość
Uwaga, Zamówiłam na stronie http://pl.delipox.com/ i niestety po tygodniu zamiast delipox, otrzymałam mitoxine!!!! Ja niestety zapłaciłam od razu i to chyba był błąd :(

Gość gość
Złodzieje i oszusty szkoda czasu nerwów i pieniędzy zamówiłam 2 opakowania delipox a przyszły mi Mitoxine to ma byc firma ?? w dodatku nie idzie sie dodzwonić a za min płace ponad 7zł nie dajcie sie zwieść

Gość gość
A co się dzieje jak juz odstawia się tabletki?