Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka17089

Delipox Fructi Ox opinie

Polecane posty

Gość gość
no nie wiem czy to tak cudownie dziala

Gość gość
Myślę że nie działa.Mama kupiła dwa pakowania,jedno mam ja i nawet nie otworzyłam. Jak ktoś bardzo chce spróbować i w to wierzy to odsprzedam :-)

Gość gośćzola
to nie tylko lipa ale jeszcze dojenie kasy gratis nie działa wcale waga nawet nie drgnęła jak było dno w opakowaniu

Gość gość RITA
To okropni OSZUŚCI!!!!! nie przesyłają tego co obiecują, zamiast tego dostałam proszki na rzucenie palenia, nie ma z nimi kontaktu i stówka przepadła

Gość gość
to zupełnie nie działa ...!!!! nie kupujcie tego

Gość gość
w sierpniu zamowilam ten cudowny produkt.. i dopiero dzis mi przyszedl co prawda dostałam delipox przynajmniej tak jes napisane na opakowaniu..ale nawet nie zaczynam tego brac ! pisalam do nich o zwrot gotowki, bo ile mozna czekac na zamowienie!! straszyłam sadem i nic.. raz tylko mi odp ze maja zamieszanie przy wysyłce bo tyle zamowien i ze przepraszaja!!a dzis kurier przywiozł..masakra co za oszusci!!!! dziweczyny ja polecam preparaty z jagód acai..nie jest to cudo chociaz tez go zachwalaja ale pomaga w oczyszczaniu organizmu z toksyn i naprawde swietnie sie po nim czuje ..a co do wagi to moze i nie spada 7kg na tydzien ale powoli powoli widac efekty:) a najzwzniejsze z e mozna je kupic w aptece i na allegro .. i jest ulotka z opisem ..nie tak jak delipox!!

Gość AnnaSG
No cóż, dołączyłam do grona naiwnych. Nie kupujcie bo to lipa, nic nie schudłam. Ciekawe jak będzie wyglądać reklamacja. O tym też napiszę. Nie kupujcie. Pozdrawiam Anna.

Gość AnnaSG
Witam, dołączyłam do grona naiwnych. Brałam ten cud i nic, zupełnie nic. Ciekawe jak będzie przebiegać reklamacja do której mam prawo. Pierdoły jak nie wiem, nie kupujcie tego dziadostwa. Pozdrawiam Anna.

Gość gość20
środek jest cudowny, sam ****** dieta nie wystarczają jeśli ktoś chce zgubić np 17 kg... a tabletki wspomagają metabolizm i spalają tkankę tłuszczową a przede wszystkim są bezpieczne, nie trzeba truć się chemią

Gość sabinka 445
Dziewczyny na początku nie wierzyłam w działanie tego produktu, ale po kilku dniach brania tabletek zauważyłam ze moja waga poleciala w dół. Biore teraz pierwsza serie i schudlam 5 kg w ciagu miesiaca. Jestem mega zadowolona

Gość AnnaSG
Szok jakie pierdoły - cudowny lek - akurat. Nie traktujmy dosłownie komentarzy tzw. gości dla mnie są niewiarygodne. A tabletki są do d... .

Gość gość
ludzie to bzdura!!! to ci sami oszuści od delipox fructi ox! brałam ich tabletki i przytyłam 4kg! nie zwracają kasy, chyba,że przyjdzie się osobiście. mąż z policji zdobył adres - wiesława kaszubska warszawa ul. podbipięty 27/1 jak się już nabierzecie to wiecie gdzie szukać sprawiedliwości

Gość gość
Tak to oszuści! mnie też zerżneli z pieniędzy, wszystko to jedna wielka bzdura, żaden z ich produktów nie jest skuteczny a poza tym używają bardzo szkodliwych składników, które mogą w przyszłości przyczynić się do miażdżycy, chorób serca a nawet nowotworu!

Gość gość
Ostatnio zamówiłam tabletki, zapłaciłam przelewem, ale nie wysłali mi tabletek. Złodzieje

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego DELIPOX i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK.Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych