Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miłość do dziecka jest inna niż do męża?

Polecane posty

Gość gość

Czy miłość do dziecka jest inna niz do męża? Jest jakas różnica w tych uczuciach ?

Gość gość
jesteś debilką

Gość gość
Jak bedziesz miala meza i dziecko , to bedziesz wiedziec :) Teraz to jak rozmawiac ze slepym o kolorach :)

Gość gość
albo z głuchym o muzyce :)

Gość gość
Albo z niemym o śpiewaniu

Gość gość
Wg mnie jest inna . Dziecko kochasz bezwarunkowo . A milosc do meza moze sie skończyć przez wiele czynników np. przez zdrade partnera.

Gość gość
Ja kocham męża bardziej niz dziecko. Dziecko tez kocham ale nie tak bardzo jak mojego męża...tak juz mam i nic na to nie poradzę. Choć wiem ze w oczach innych pewnie jestem zła matka .

Gość Gosia Górska
Jest taka SAMA!! Mąż i Dziecko to dwie najważniejsze osoby w Twoim Życiu!! I o tym pamiętaj.

Gość Małgosiaaa
Jest taka SAMA!! Mąż i Dziecko to dwie najważniejsze osoby w Twoim Życiu!! I o tym pamiętaj. zapraszam na mammatoja.blogspot.com

Gość gość
albo z kaleką o tańcu

Gość gość
Gośka jest inna. Choćby z racji tego, że dziecko jest twoją częścią i nie pożądasz go fizycznie i relacja jest całkiem inna. Ale inna miłość nie znaczy słabsza. Obie są tak samo silne. Gość 12:36 nie kochasz męża bardziej niż dziecko. Kochasz ich z taką samą intensywnością, tylko odczuwasz to inaczej, bo dziecko potrzebuje ciebie, dajesz mu to i wiesz, że cię nie zostawi. A w stosunku do męża to ty potrzebujesz jego opieki i boisz się, że go stracisz. Dziecko kochasz, a w mężu jesteś dodatkowo zakochana.

Gość gość
Piszę z perspektywy męża - i muszę odpowiedzieć twierdząco na postawioną tezę. Gdy mój siedmioletni syn leżał w szpitalu na wycinanie trzeciego migdała, moja żona odwiedzała go codziennie, poświęcając na to cały swój wolny czas. Jednak gdy ja wylądowałem z zapaleniem płuc na oddziale ratunkowym, nie odwiedziła mnie ani razu. Pewnego dnia, gdy znudzony układałem pasjansa na szafce, otworzyły się powoli drzwi do sali. Jako że nie była to pora pielęgniarek, pomyślałem o żonie. Jednak, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu w drzwiach stanął sam piewca polskiej myśli liberalnej Janusz K***in-Mikke. Co robisz tu, królu - zapytałem. Janusz nic nie odpowiedział. Nachylił się nad moim łóżkiem i gorzko zapłakał. Nad czym łzę ronisz - zdziwiłem się. Dlaczego leżysz, skoro możesz latać - odrzekł nauczycielskim tonem. Wstałem i wyleciałem przez okno uniesiony niewidzialną ręką rynku. Jeden jedyny raz odwróciłem głowę i ujrzałem pana Janusza machającego do mnie ręką i uśmiechającego się serdecznie. Po co budować schody do nieba, skoro niebo jest na wyciągnięcie ręki, pomyślałem i stałem się gołębiem.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie i bachorach bo nie ma hobby czy zaintersowan? 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Na takim forum pewnie powinnysmy gadac o dzikich orgiach i imprezach zamiast o dzieciach... jak Ci nie pasuje to zmien sekcje na forum i takm pisz o swoich pasjach

Gość gość
Jest zupełnie inna.

Gość gość
Inna. Bo z innej perspektywy patrzysz na swoje dziecko i męża. Do dziecka jest to mieszanina poświęcenia, bezinteresownej miłości i przywiązania z racji tego że się je stworzyło. Do męża jest miłość związana z jego charakterem i naszym poczuciem bezpieczeństwa plus pożądanie;)