Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać się na pierwszą randkę, jeśli...

Polecane posty

Gość gość

jeśli nie wiem jaki gust co do kobiecego stroju ma mężczyzna, z którym na tę randkę się wybieram ? W planie jest popołudniowa kawa i spacer.

Gość gość
Najlepiej podniecajaco, tak zeby przynajmniej polowe piersi widac bylo i sukienke powyzej kolan.

Gość gość
Ubierz się tak abyś czuła się wygodnie i komfortowo, jak facetowi zależy na czymś więcej, to gdzieś będzie miał to jakie masz na sobie ciuchy, byleby tylko były czyste i schludne.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? a ubierz sie k***a mac jak ty chcesz a nie facet chce 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Nie zmieniaj swojego stylu ubierania się dla faceta. Ubierz się tak, jak Ci się podoba.

Gość gość
Nie mam stylu konkretnego. We wszystkim czuję się dobrze. Ale nie chcę się wygłupić. Mam fajną kieckę, ale zastanawiam się czy aby nie jest zbyt elegancka...hmm

Gość gość
Jeśli to ma być kawa i spacer, to elegancka kiecka raczej nie jest wskazana, tym bardziej że on pewnie będzie ubrany na luzie... no chyba że na kolację macie gdzieś iść. Ubierz się normalnie, jest upał, więc zwyczajna kiecka wystarczy. Ty myślisz że faceci zwracają uwagę na takie rzeczy?

Gość gość
Do tej powyżej Nie wiem z jakiej jesteś planety, ale faceci to wzrokowcy, oczywiście że zwracają uwagę na wygląd kobiety ! To pierwsze na co zwróci uwagę jak ją zobaczy - jak wygląda ! Jak się porusza jeśli będzie musiała pokonać jakiś dystans, aby dołączyć do niego. Dalej będą inne kwestie, czyli to jak mówi, jej głos, inteligencja, poczucie humoru. Autorko Ubierz jak na pogodę przystało lekką, zwiewną letnią sukienkę i szpilki, ale nie za wysokie ! Bo jeśli na spacer pójdziecie do parku to co ? Chyba, że ścieżki są wybrukowane.

Gość gość
Wzrokowcami są tylko wtedy kiedy widać cycki i tyłek, a tak nie potraficie nawet na następny dzień powiedzieć jakiego koloru była sukienka :)

Gość gość
Nie wiem z jakiej jesteś planety, ale faceci to wzrokowcy, oczywiście że zwracają uwagę na wygląd kobiety ! To pierwsze na co zwróci uwagę jak ją zobaczy - jak wygląda ! Jak się porusza jeśli będzie musiała pokonać jakiś dystans, aby dołączyć do niego. x Co za bzdury, ja jestem facetem i większą uwagę przykładam do tego co i jak kobieta mówi na spotkaniu i jak się zachowuje, niż na to co ma na sobie! Dla mnie obojętne czy dziewczyna będzie w sukience i na obcasach, czy w jeansach i trampkach, umawiam się z nią, a nie z jej wyglądem. Ważne aby wyglądała schludnie i aby części garderoby do siebie pasowały.

Gość gość
Chodzi właśnie o to, żeby facet na chwilę oniemiał z wrażenia i długo nie mógł zapomnieć tego widoku. A więc ma być ponętnie, ale elegancko, nie wyzywająco, zmysłowo i ładnie. Masz ubrać taką kieckę, która zmusi go do myślenia co jest pod spodem. Nie wywalaj cycków w wielki dekolt i nie zakładaj kusej miniówki.

Gość gość
Jeśli faceta interesuje poważna znajomosć to wybacz kolego, ale na pewno zniechęci go widok jeansów i trampek. Ubiór rodem z gimnazjum. Chyba, że idziecie na mecz piłki nożnej. Kobieta ma być kobieca. A nie wyglądać jak dobra kumpelka z podwórka. Zwłaszcza jeśli to jest 1 spotkanie. Taki wygląd go zniechęci. Poważna kobieta na kawę do knajpy nie zakłada trampek. No sorry.

Gość gość
która zmusi go do myślenia co jest pod spodem x Tylko debil na pierwszym spotkaniu się nad tym zastanawia, no chyba że to spotkanie dwójki ludzi, którzy umówili się na seks, lub układ, ewentualnie tak może pomyśleć facet któremu chodzi tylko o to aby jak najszybciej dobrać się do kobiety. Byłem na kilkunastu pierwszych randkach i nigdy nawet przez myśl mi coś takie nie przeszło, aby zastanawiać się nad tym co ona ma pod spodem... naprawdę trzeba być niezłym debilem, aby tak podchodzić do znajomości z kobietą.

Gość gość
"Byłem na kilkunastu pierwszych randkach i nigdy nawet przez myśl mi coś takie nie przeszło, aby zastanawiać się nad tym co ona ma pod spodem... naprawdę trzeba być niezłym debilem, aby tak podchodzić do znajomości z kobietą." x Trzeba być mężczyzna a nie pedałkiem jak ty. Wg. takich ciot jak ty kobiety seksu nie lubią a jak penisa zobaczą to się wystraszą. Na randki chodzi się przecież z nudów i aby wspierać lokalny przemysł rozrywkowy, prawda? :D Nic dziwnego, że z facetów coraz większe cioty co nie wiedzą co i jak gdy takie jełopy rady im dają.

Gość gość
"Dla mnie obojętne czy dziewczyna będzie w sukience i na obcasach, czy w jeansach i trampkach, umawiam się z nią, a nie z jej wyglądem" x Idąc tą filozofią to jak cudzego bękarta będziesz chował to też żadna różnica dla ciebie. Oby tak dalej, cioto :D

Gość gość
kurwa co wam wszystkim zrobiły te niewinne dzieci ?! :o

Gość gość
Ubierz sie wygodnie dla siebie, a podniecajaco dla niego, zeby jego ciekawosc nie spokojna byla

Gość lalolita
ubierz się w kieckę ale buty wygodne jak ma być spacer potem

Gość gość
Nie wiem jak wy dziewczyny Ale ja myślę ze jakieś fajne obcisłe jeansy do wysokich szpilek na pierwsze spotkanie pasują. Góra stroju z jakims dekoltem i tyle. Pozdrawiam

Gość gość
Ja bym sie wygodnie ubrala, buty na wysokim obcasie, a wogole to bym tak sie ubrala ze jak mnie ujrzy to zeby mu zaraz fujara stala,

Gość gość
Krótka sukienka z gołymi plecami bez stanika i majtek

Gość gość
Jak bedziesz myslala ze bys mu duuupy dala to ubiesz sie tak jak moja poprzedniczka pisala to nie bedziesz sie wiele rozbierala

Gość gość
Szpilki i dekolt Najważniejsze

Gość gość
gość dziś umów sie ze mna :D