Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie gry i aplikacje na telefon?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście chodzi o smartfona... Posiadam od jakiegoś czasu LG G2 i chcialabym wykorzystać wszystkie jego możliwości.

Gość gość
angry birds wszystkie, black list do blokowania połączeń i sms, jeśli masz fb to facebook messenger

Gość miruśka
Teraz szukam jakiejś aplikacji, która pomoze mi liczyć wydatki, znacie takie? Obecnie z tel to mam fb, gg, mam maila żeby miec kontakt z ludźmi i jakieś gierki. Niedawno zainstalowalam też Różowe Lusterko, żeby nie zapomnieć wziąć tabletki.

Gość sylkawawa
Nie znam niestety takiej, chociaz pewnie też by mi się przydała, bo pieniądze uciekają mi przez palce ;) Gier na telefonie nie mam, a aplikacje mam dwie ulubione, z jednej korzystam od dawna, pokazuje skład produktów po zeskanowaniu kodu kreskowego i pokazuje, co jest zdrowe, neutralne i szkodliwe dla zdrowia. A druga to moje nowe odkrycie: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.mFiszki.hiszpanski.demo darmowa apka do nauki hiszpańskiego :) przyda się poznac chociaż podstawy przed wakacjami ;)

Gość gość
Duolingo - do nauki języków za free. Dont touch the spikes - gra dla zabicia nudy Dark nebula - rewelka

My talking Angela. Podobno w oku Angeli jest kamerka i siedzi tam zboczeniec, który ściąga ci dane z telefonu, głównie chodzi o dzieci, bo gra jest dla dzieci przeznaczona. Nawet jeśli to nieprawda to cóż, zawsze jakaś adrenalina. A tak na serio to polecam Quizwanie, Smule ( do "grania" na pianinie, gitarze, albo śpiewania caraoke), dubsmash (jak się lubisz pośmiać i powygłupiać), Shazam i SoundHound (obie do rozpoznawania muzyki - jedna z otoczenia, np. słyszysz muzykę w sklepie i możesz jej sobie wyszukać przez tą aplikację, a do drugiej można nucić piosenkę i wyszukuje z odczytywanej melodii - tylko nie wiem, która jest do czego, bo zawsze mi się mylą), Finger Sketch (rysujesz sobie palcem za pomocą kilku typów kresek i pędzli), Duolingo (do nauki języków - tylko po polsku jest niewiele opcji, ale można np. uczyć się francuskiego po angielsku, nie jest źle), jest też aplikacja do obróbki zdjęć instagrama, to się chyba nazywało Insta Editor czy jakoś tak.

Gość dawiT
Na moim smartfonie ostatnio zagościła gra pociągi http://www.railnation.pl/ cieszę się że stworzyli wersję na androida, bo wcześniej od kilku miesięcy grałem w nią na przeglądarce. Bardzo przyjemna strategia :)

Gość moonisia231
Dla mnie jedną z najlepszych aplikacji dzięki której spokojnie przetrwam nudę to tzw. "kolorowanki dla dorosłych" pewnie niektórzy wiedzą o czym mówię? Nie jest to erotyka. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodsofttech.coloringforadults&hl=pl Po prostu kolorowanki, które wymagają czasu by je ładnie wykonać :D Fajna sprawa !