Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klątwa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Obawiam sie ze na rodzinie mojego chłopaka spoczywa klątwa. Jego bracia cioteczni zgineli w wypadku ich matce umarla tez mala córeczka potem zginol maz. Mama mojego chłopaka powiedziala o siostrze ze to z jej winy i Bóg ja pokaral. Teraz choruja jej synowie , moj chlopak tez. Obawiam sie ze to przez to co powiedziala. Na dodatek kiedys sie wyrzekla jednego z synow:/ Teraz jest jednak najgozej bo brat chlopaka dostal raka i zostalo mu malo zycia. Prosze o rady i pomoc. ;( chcialam dodac ze u mnie w rodzinie tez sie zle dzialo i dzieje. Mieszkam na wsi tu wokol mnie mieszka wiele kobiet ktore plotkuja, zazdroszcza spiskuja. Mysle ze ktoras z nich mogla rzucic klatwe na rodzine mojego chlopaka. Co do mojej rodziny to bardzo skoplikowane poniewaz np moj wujek dostawal atakow ( nagle szkliły mu sie oczy byl zly ). Kiedys jakas zjawa chciala sie do niego zblizyc ale mama odegnala ja modlitwa. Dodam ze moja mama od kliku lat zmienila zachowanie. Jest wrogo nastawiona a do domu z wloch naprzywozila roznych słońc i ksiezycow. Pytalam ksiedza kiedys czy trzymanie czegos takiego w domu jest zle. Powiedzial ze jest zle. Teraz prosze tylko Was o rady. Nie chce mieszac innych osob do tego. Znacie jakies sposoby na zdjecie klatwy ? Prosze o duzo rad wskazowek.

Gość gość
Trzeba się modlić i być cierpliwym. Klątwa to rodzaj uroku. Uroku nie zwalczysz urokiem, bo uroki bazują na mocy nieczystej.

Gość gość
Wykluczyć choroby dziedziczne, psychozę itp. Klątwy nie istnieją.

Gość gość
Przypomniało mi sie ze na siostre( Danute) mojej tesciowej w dzien jej slubu taka kobieta wziela swiece w domu i jak ona sie paliła to wypowiadala zle slowa, byla ona zazdrosna o maluzenstwo cioci Danuty. Po tym zaczely sie dziac te wszystkie zle dziwne sprawy az po dzis dzien:( na dodatek ta zla kobieta mieszka gdzies daleko,a mialm nadzieje ze mogla by odczynic urok