Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jullla

Totalna metamorfoza czy warto?

Polecane posty

Gość Jullla

Mam pytanie, bo mam duże wątpliwości. Mam 22 lata i czuję się jak szara myszka. Nie wyglądam tak atrakcyjnie jakbym chciała. W związku z tym wymyśliłam że od kolejnego miesiąca rozpocznę swoją metamorfozę: przedłużę rzęsy, zainwestuję w manicure hybrydowy, pójdę do fryzjera i zadbam o fryzurę dopasowaną do kształtu mojej twarzy. Regularnie uprawiam sport, więc mam ładną figurę i nie narzekam na rozmiar który noszę, chciałabym jednak wyglądać atrakcyjniej, interesująco, żeby mój mężczyzna patrzył na mnie z pożądaniem itd. Jak myślicie, warto inwestować w taką metamorfozę? Co jeszcze mogłabym zmienić, poprawić by wyglądać lepiej? Będę wdzięczna za rady :)

Gość gość
Myślę że zawsze warto :) tylko fryzjera wybierz naprawdę dobrego, bo ja poszłam do niby polecanego i zrobila mi taką fryzurę, że wyglądałam jak pyza totalna.. okropnie.

Gość gość
Każda kobieta powinna o siebie dbać nie tylko na chwilę

Gość Jullla
Dbam o siebie, chodzi mi o to, że nigdy nie próbowałam z przedłużaniem rzęs ani innymi ingerencjami większymi. O ciało i sylwetkę dbam systematycznie treningami, ubrania kupuję nie najgorsze i zgodne z trendami, ale chciałabym wyglądać mniej "dziecięco" bo jak na swój wiek wyglądam dość młodo...

Gość gość
Tak warto , tylko rob to dla siebie nie dla plci przeciwnej. Ja np cwicze na silowni dla siebie nie dla kobiet itd. Dbam o twarz , wlosy , ogolnie cialo dla siebie nie dla dziewczyn.Wszystko co robie , robie dla siebie , poprostu zeby czuc sie dobrze w swoim ciele , za tym idzie pewnosc siebie i radosc z zycia. Codziennie jak wstaje rano moge mowic ze kocham siebie w lustro . Tylko nie przeginaj w narcyzm tez.

Gość Jullla
@Gość 15:00:00 współczuję jeśli trafiłaś na złego fryzjera! Ja nie wiem, co bym zrobiła gdyby ktoś zrobił ze mnie pyzę. Właśnie z fryzjerem mam mały problem, bo zwiedziłam już wiele salonów, a mam wrażenie że każda fryzjerka obcina tak samo...

Gość gość
Kiedyś to docenisz że wyglądasz młodo Ja mam 36 lat a wyglądam na 30 to miłe jak ktoś mówi że nie wygląda się na swoje lata

Gość Jullla
@Gość 15:08 doceniam to, że wyglądam młodo, ale jestem dość drobna i chciałabym wyglądać bardziej kobieco, a mniej dziecięco - to tylko tyle :)