Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotykalibyście się z...

Polecane posty

Gość gość

Panowie, co myślicie o sytuacji kiedy interesujecie się dość ładną dziewczyną i okazuje się że ona nigdy nie odsłoni nóg ponieważ ma blizny? Nie założy sukienki ani spódnicy... Do tego nie ma czym nadrobić bo niestety ma bardzo mały biust. W ciuchach wygląda na ładną (twarz, figura, włosy). Co myślicie (i co robicie, jak się zachowacie), gdy wychodzi na jaw taka sytuacja? Dajecie sobie spokój? Tylko szczerze odpowiedzi. Czy dziewczyna z bliznami w ogóle może siebie uważać za ładną? Czy jest tym samym co brzydula, tylko jej brzydota jest ukryta? Co lepsze brzydula z ładnym (normalnym ciałem) czy taki freak jak opisałam?

Gość gość
Jaka reakcja na fakt że (niby) ładna dziewczyna ma taki defekt? + bardzo mały biust

Gość gość
a jaka reakcja na fakt że ma taki defekt- bezmózgowie?

Gość gość
Pytam poważnie, jak nie masz mózgu to się nie udzielaj

Gość Evelina222
Dziewczyno, ludzie mają większe problemy, np. przewlekłe choroby. Przestań się przejmować nogami i zacznij je odsłaniać. Jak je trochę opalisz to blizny będą mniej widoczne, są teraz też różne dobre preparaty i zabiegi. A kochający chłopak zaakceptuje Cię taką, jaką jesteś!! Na innych nie warto zwracać uwagi.

Evelina222, bzdura. Będą bardziej widoczne, ponieważ blizny się nie opalają.

Gość gość
Blizny trzeba opalać bardzo długo (nie chcę wgłębiać się w szczegóły - krew pot i łzy, one nie opalą się same z siebie) no coś tam już się opalają ale nie jest jeszcze tak żeby się zrównały ze skórą. Nie są białe ale widać. Nóg nie odsłonię, nie czułabym się komfortowo. PYTANIE nadal jest AKTUALNE, panowie zapraszam do wypowiedzi w moim wątku. Przypominam pytanie: jaka reakcja? 1 koleś chciał mnie "opchnąć" kumplowi (nie żartuję)

Gość gość
Nóg nie odsłonię, nie czułabym się komfortowo. > Aha jeszcze jedno, ta kwestia jest zamknięta, przynajmniej w kwestii mojego pytania na tym forum. Bo ten wiekopomny moment może nastąpić za 5 albo 10 lat albo wcale. Trzymajmy się zatem faktów

Gość gość
W LO mialem kolezanke bez nogi (doslownie - tak sie urodzila). Nie mialem u niej szans - powaznie. Przebierala w chlopakach. Urodziwa byla, to fakt, ale wazniejsza byla inteligencja, o czym moze swiadczyc fakt, ze dostala wolny indeks.

Gość gość
Każdy facet przepada za laskami, które chodzą w krótkich spódnicach czy spodenkach, pokazując fajne, zgrabne nogi. Większość przepada też za fajnym, większym biustem, oczywiście przy zgrabnej sylwetce. Nie mając i tego i tego chyba bym się nie skusił mimo ładnej twarzy dziewczyny. Wiem, że będą tu pisać, że jak facetowi zależy, to nie będzie patrzył, ale wolę napisać szczerze niż ci ściemniać. Ściemniać ci będą tutaj dziewczyny.

Gość gość
Dlatego proszę facetów o opinie a nie o dobre rady typu zrób coś z tym, bo robię

Gość gość
gość 16:58 Ale tego nie wiadomo od razu, dlatego napisz jakbyś się zachował w takiej sytuacji? Czułbyś się oszukany? Pisz śmiało, nikt cię tu nie pobije a już na pewno nie ja, wolę szczere odpowiedzi niż ściemę. Chce wiedzieć co faceci myślą, ale także znać reakcję bo tak jak mówię, nie przedstawiam się "cześć jestem x mam blizny"

Gość gość
16:57 dzięki k***a porównałeś mnie do laski bez nogi czyli wszystko jasne, blizny = kalectwo, no ja jednak dostrzegam różnicę Ale piszcie śmiało ale nie o laskach bez nóg tylko jak w temacie - blizny 0 sukienek 0 spódniczek

Gość gość
To zalezy od goscia, chirurga czy dermatologa pewnie to nie wzruszy ale jak trafisz na jakiegos przewrazliwionego, ktoremu na widok muchy w zupie zbiera sie na odruchy wymiotne, to mozesz miec pecha. Mnie osobiscie musialabys przygotowac, bo gdybym nie wiedzial a najpierw zobaczyl, to faktycznie moglbym sie poczuc oszukany.

Gość gość
Mnie osobiscie musialabys przygotowac, bo gdybym nie wiedzial a najpierw zobaczyl, to faktycznie moglbym sie poczuc oszukany. Posłuchaj bo to ważne co mam do powiedzenia. Otóż w moim przypadku chyba jest odwrotnie. Zakryłam je tatuażem, resztę opalam, nie jest to białe ale k***a jest. Powiem tak - jeśli nic bym gościowi nie powiedziała - byłby dajmy na to seks - on by się nie skapował. Gdyby przed seksem chciał mnie zaprosić nad wodę - podziękowałabym, nie chcę nie czułabym się komfortowo żeby obcy ludzie SKANOWALI moje ciało. kobiety. Wiesz jak ludzie reagują na dziary. Na plażę przyjdzie jeszcze moment JEŚLI ta reszta (kilka małych blizn) się zrówna. Ale na kiecki już nie. Nawet moja mama powiedziała że to błąd że uprzedzam facetów :/ Dlatego moje pytanie dotyczy głównie tego że nie chodzę w sukienkach.

Gość gość
Właśnie moja sytuacja jest na maksa p******* w tym tkwi problem. Uwierz mi jak dziewczyna jest ładna wszyscy by się przyglądali moim nogom, wolę założyć spodnie niż słuchać życzliwych pytań czy aby nic mi się nie stało czy coś. Pamiętajcie że jak odsłaniamy nogi to widzą nas również niechciane osobniki, to nie jest takie żeby kogoś obrzydzało chyba że ktoś nie lubi tatuaży. Ale jak się przyjrzy to zobaczy

Gość gość
Piszcie piszcie

Gość gość
jezuu ludzie bez przesady, i te bezmózgie komentarze "poczułem się oszukany", chciałabym widzieć, twoje ciało czy jest takie idealne, jakiego być oczekiwał po innych, jestem ciekawa, czy gdyby cię jakaś laska zobaczyła w negliżu , czy tez przypadkiem nie czułaby się oszuakana

Gość gość
Juz nie kumam o co Ci chodzi. Pewnie, ze takich rzeczy nie wstawia sie na widowisko, ale facet ktory ma z Toba jakies plany, powinien o tym wiedziec. Ja jestem wysmiewany, ze mieszkam jeszcze z mama, ale malo kto zapyta dlaczego. Kazdy ma swoje problemy.

Gość gość
Juz nie kumam o co Ci chodzi. > Już tłumaczę moja sytuacja jest o tyle beznadziejna że mam większe szanse na przelotny seks niż na związek, no najczęściej ktoś pyta czy gdzieś nie pojedziemy nad wodę itd. To jest właśnie tragizm mojej sytuacji, na dłuższą relację chyba nie zasługuję :( > Pewnie, ze takich rzeczy nie wstawia sie na widowisko, ale facet ktory ma z Toba jakies plany, powinien o tym wiedziec. > Kiedy to powiedzieć? Jak to zrobić? Weźcie pod uwagę że nie na każdym etapie TAK JAK WY jeszcze ją sprawdzacie bo nie jesteśmy pewni -TAK SAMO JA jeszcze nie jestem pewna czy chcę tej osobie mowić, tym bardziej że istnieje spora szansa na to że ten facet stanie się kolejną obcą osobą która bez sensu się dowie o mojej osobistej sprawie :(

Gość gość
Wróćmy do głównego zagadnienia. Nie chodzi o to że to jakieś straszne jest, tylko: 0 sukienek 0 krótkich spodenek + do tego mały biust

Gość Sadgamaya
Chyba jesteś jeszcze bardzo młoda. Nie sukienki i krótkie spodenki stanowią o człowieku. Moja "była" nie znosiła nosić takowych, to znaczy chciała by, ale uważała, że ma brzydkie nogi (z czym się nie zgadzam). Nie nosiła, a i tak jest świetną osobą.

Nie wiem jakiego rodzaju to blizny, czy zwykjłe rozdtępy, czy coś poważniejszego; ale podobno maść ze ślimaka działa cuda nawet na pooperacyjne, próbowałaś?

Gość gość
wydaje mi się, że za bardzo się przejmujesz.. nawet jeśli nie pojedziesz z nim nad tą wodę, to przecież nie dyskwalifikuje Cię to od razu jako osoby.. możesz zawsze powiedzieć, że nie lubisz upałów czy cos wtym rodzaju, albo masz jakieś inne zajęcie tego dnia.. poza tym lato też nie trwa wiecznie.. myśle że właśnie nie powinnaś mówić tego od razu, kiedy pozna Ciebie jako osobę zaakceptuje Twoje zalety, to później łatwiej będzie mu zaakceptować twoje wady.. przecież nie infomujemy nikogo na wstępie o swoich mrocznych sekretach, można tak mówić, ale zreguły ludzie przy pierwszym poznaniu, nie wyciagają od razu na wierzch swoich brudów, i to jest całkiem normalne że chcemy sie zaprezentować w jak najlepszy sposób, i nie ma sesnu by mówić tutaj o jakimś oszustwie

Gość gość
przecież są długie sukienki i spódniczki z rozpierdakiem z boku czy tyłu :D by nie pokazywać całych nóg. ja nawet panną wolałam chodzić w spodniach i prawde mówiąc nie nosiłam mini bo miałam kompleks chudych nóg a mam kochającego męża i dwoje dzieci. Nigdy mu to nie przeszkadzało, też nie mam dużego biustu ale twarzą i zgrabną pupą nadrabiam:classic_cool: ponoć nie można od mojej twarzy wzroku oderwać :D

Gość gość
Nie wiem jakiego rodzaju to blizny, czy zwykjłe rozdtępy, czy coś poważniejszego; ale podobno maść ze ślimaka działa cuda nawet na pooperacyjne, próbowałaś? Wyraźnie prosiłam nie mieszać się z tymi typu radami. Dżasminka nie łudź się jak zrobisz sobie kuku i będziesz miała bliznę to ci maść ze ślimaka nie pomoże. Dziękuję za rady temat miał być dla facetów zrobiło się jakieś srututu.

Gość gość
Gorsze od ciebie mają partnerów.

Gość gość
To nie jest temat na którym proszę o porady na temat maści ze ślimaka, cepanu, contatubexu, noscaru, strivectinu ani innych cudów typu dermabrazja laser itd itd itd itd. Chyba że ktoś wie jak OPALIĆ w sensie dorównać kolorem do całości. Moim bliznom nie trzeba nic innego oprócz opalenizny ale takiej trwałej jakby przebarwień

Gość gość
po czym masz te blizny?