Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotykalibyście się z...

Polecane posty

Gość gość
Ale to nie jest ważne po czym. Ludzie nie po to założyłam temat żeby mnie się ktoś pytał po czym mam. Ale m.in. dlatego nie wyjdę w spódnicy bo paniusie skanują jedna drugą i nawet jak będzie prawie niewidoczne to i tak to znajdą. To teraz sobie wyobraźcie jaki ja mam wybór w upalny dzień, albo przypominanie mi o bliznach przez "życzliwych" albo chodzenie w spodniach. Oczywiście rada w stylu "zapomnij o nich i wystaw nogi" jest nie na miejscu bo przyniesie to odwrotny skutek. Właśnie ludzie mi przypomną. Nie będę już odpisywała osobom które piszą nie na temat, nie założyłam tematu w celu pożalenia się.

Gość gość
Mój facet ma blizny po oparzeniu. Ja zauważyłam je po około pół roku spotykania się ze sobą. Napewno bylam zaskoczona, pierwszy raz widzialam tak dużą bliznę na żywo. Troszkę czułam się urażona że sam nie powiedział mi że coś takiego ma. Może trochę nawet oszukana. Chodziło mi bardziej o brak zaufania Jednak nie ma to jakiegoś większego znaczenia. Z wiekiem on sam zaczyna się coraz mniej tym przejmować.

w takim razie kup sobie mgiełkę opalającą w aerozolu i po problemie :) akurat panowie w kwesti opalania dużo Ci nie pomogą