Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj ojczym

Polecane posty

Gość gość

Moja mama wyszla drugi raz za maz, ona sie cieszy a ja mam problemy, bo jak zauwazylam bardzo sie jemu podobam, nadmienie ze na powodzenie nie narzekam, skonczylam dwadziescia wiosenek i wiem na co ta szparke mam: Jak tylko mamy niema to on zaraz zaczyna mi komplementy prawic i szuka miejsca zeby do mnie sie przytulic, a jak czasem jade z nim na zakupy to jedna reka trzyma kierownice a druga mi ludo masuje. Jak na jego wiek to facet jest przystojny bo juz pare razy go widzialam w samych bokserkach to widac bylo ze ma czym mame zaspokoic. Z jednej strony mam ochote sie z nim pokochac a z drugiej strony nie chce tego mamie robic. Nie wiem jak to pogodzic

Gość gość
Tylko trójkącik cię ratuje :D

Gość gość
Masz juz taki wiek ze szparkę mozna otworzyć.Dobry sex jest też wskazany.Wyręczysz tylko trochę mamę.Czy mama rozmawiała z tobą o sexie?

Gość gość
Ja pisalam ze dwadziescia wiosenek przezylam i chlopaka tez mialam moja szkarke urzywal,ale teraz momentalnie jestem sama

Gość gość
Naucz się pisać iditko

Gość gość
Nigdy tego tematu nie poruszalam: Ale ja tez mam super ojczyma ktory juz trzeci rok mnie dyma jak tylko jest to mozliwe, moj chopak jest niczym przy nim

Gość gość
Ma rację,ze trójkacik ratuje sytuację bo inaczej będzie tragedia.A spytaj mamy bo on się napewno zgodzi.Gdy bez wiedzy zrobisz to z nim to mama nie wybaczy ci do końca życia.Musisz to powoli i spokojnei podejść do rozmowy o trójkącie.Powodzenia.

kazirodczy trójkącik z mamą i ojczymem? wy jesteście poje*ani :o perwersyjne kloaki!! wy wskoczcie na kut*sa tatusiowi albo zerżnijcie własne matki :o

Gość gość
jakie idiotki patologiczne

Gość gość
Przecież ojczym by kochal sie z obiema.

Gość gość
Ja tez jestem przez mojego ojczyma juz pare lat pieszczona

Gość gość
Musze sie pochwalic ja tez mam super ojczyma i mu sie podobam

Gość gość
Znam sytuację gdzie ojczy kochał się z matka a minetke robił jej córce.Potem odwrotnie gdy mu sie podnosił rżnął córkę i minetkę robił matce.Zawsze brał córkę druga bo ją dłuzej rznął bo dłuzej trawło gdy doszedł do wytrysku.

Gość gość
Moja mama mi mowila: ze lepiej jak ojczym mnie wydyma bo ona jest pewna ze nigdzie nie chodzi, a ja tez mam zdrowego doswiadzonego i w sumie w domu,

Gość gość
Ja mam chlopaka ktory czasami mnie puknie, ale to nie jest to co ojczym, z ojczymem jest wspaniale, a jeszcze jak mamy duzo wolnego czasu, a to najczesciej wtedy jak mama pojdzie do pracy, a ja mam powne dni, to daje mi rowno ze mi dech zatyka bo tak z roskoszy wyje,

Gość Ojczym

Ja zarywam do Pasierbicy ale jakoś nie chce się przekonać. Jak u Was to dokładnie wyglądało?

Gość jak to mówią
42 minuty temu, Gość Ojczym napisał:

Ja zarywam do Pasierbicy ale jakoś nie chce się przekonać. Jak u Was to dokładnie wyglądało?

jak będą warunki daj jej parę złotych to zamknie oczy i zawinie kiecę !