Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna wydac 500zl na dwie pierdoly dla wlosow

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny dzisiaj bylam swiadkiem jak laska kupowala u fryzjerki jakis zestaw szampon I cos tam jeszcze na lysienie ,wybulila 500zl na jeden szampon i jakies ampulki.Dziewczyna sie zalila ,ze przez karmienie piersia wlosy jej wypadaja.Jak mozna wybulic tyle kasy na wlosy?Mloda dziewczyna lat cos kolo 25/30 miala dwojke dzieci dziewczynke 7lat(wiem bo to dziecko powiedzialo) i niemowle.Kobieta wygladala na zadbana z torebka Guessa(czy jakos tak)

Gość gość
jak się ma, to się wydaje, a jak się nie ma, to się zastanawia nad takimi rzeczami na kafe

Gość gość
jeśli ją stać a ma problem z włosami to o co chodzi? są gorsze rzeczy na które ludzie wydają kasę, choćby używki

Gość gość
Ja też nie wiem po co ludzie kupują drogie rzeczy do włosów, nawet jak są bogaci. Przecież to i tak nic nie daje :) Jak ktoś ma ładne włosy to je ma i już

Gość gość
Jak ma kasę to ją wydaje. Ja sobie dziś kupiłam krem, peeling i antyperspirant do stóp i wydałam 140zł i dla kogoś to też może być dużo, ale lubię dbać o stopy. A dziewczyna najwyraźniej nie chce być łysa.

Gość gość
O jezu ... no rzeczywiscie. Ja kupuje szampon i odzywke za 230 razem

Gość gość
bo mają brzydkie włosy. z desperacji bulą dużo kasy myśląc, że jakiś magiczny szamponik zrobi z ich suchych wiórków mocne i gęste włosy, hihi

Gość gość
jak się ma problem łysienia (a się jest kobietą), to uwierz - wydało by się każde, absolutnie każde pieniądze, a nawet nie tylko pieniądze, żeby tylko to zatrzymać. a że to nic nie daje, to inna rzecz, bo szampony , kapsułki i jakieś pierdoły nie mają przy tym problemie żadnego znaczenia, to tylko nabijanie kasy koncernom na ludzkim nieszcześciu (ale ta kobieta jeszcze tego nie wiem).

Gość gość
Ta kobieta miala ladne i geste wlosy.Zgrabna jak na dwojke dzieci,bo cialo miala jak nastolatka.Widac ,ze mloda gora 30lat nie wiecej.Dzieciaki ladnie ubrane tak modnie.Jestem ciekawa czy takie kosmetyki sa na tyle dobre jak na ta cene?

Gość gość
a mi takie kapsułki pomogły, w aptece zapłaciłam 130zł za 15 dniową kurację- kapsułki, plus szampon 50zł, stosowałam 3 miesiące - i włosy mi się zdecydowanie wzmocniły. Także cóż, że wydałam kilkaset zł, jak włosy mi przestały wypadać? To jest bezcenne.

Gość gość
na lekkie wypadanie włosów czasami pomagają ampułki czy suplementy, wiem bo sama czasami robię sobie kurację z ampułek, tylko ja je kupuję za dwadzieścia kilka złotych i też są ok

Gość gość
jak sie ma kase to sie ja wydaje na co sie chce, co w tym dziwnego? zazdrosc ci d.... sciska?

Gość gość
głupie prowo 0/10 zwłaszcza ta torebka z guessa czy jakoś tak, słabiiiiizna

Gość gość
Jak się ma to się wydaje :)

Gość goś ć autorka
A dlaczego prowo???Poprostu zwrocilam na kobite uwage,zaciekawila mnie.Ladnie wygladala ,piekna figura ,mlodsze dziecko 7 lat a mama mloda ,spokojnie mozna by powiedziec ,ze to siostra a nie mama.Dzieciaki tez super ubrane.Torebka akurat byla ladna wiec zwrocilam uwage.Dosc dlugo rozmawiala z fryzjerka ,salonik malutki ,wiec nawet nie musialam sie wysilac by slyszec co mowi ,bo stalam obok.Mezatka bo widzialam obraczke i chyba pierscionek zareczynowy bo bardzo ladny ,bo tak sie blyszczal ,ze nie moglam oderwac oczow ,chyba nie byly to cyrkonie.No i zszokowala mnie cena tych kosmetykow z tad ten watek ,bo jestem ciekawa czy mamusie na kafe tez sa wstanie tyle wydac na kosmetyki.A wam sie nie zdarza zwrocic na kogos uwage ???