Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam zdradę i trójkąt ktorego nie chciałam

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy iśc z meżem na imprezkę do jego kolegów.Wtedy się okazalo,ze mąż musi pilnie wyjechać na dwa dni ja chciałam zrezygnować z pójścia na imprezę samej.Lecz mąż nalegał bym nie nudziła się w domu.Poszłam po przyjsciu była imprezka na powietrzu.Troszkę drinków lecz z umiarem atmosfera byla sztywna.Po dłuzszym czasie musiałam pójść do łazienki więc skierowano mnie do domu w którym były dwie łazienki jedna na dole druga na górze.Na dole byla zajeta wiec poszlam do góry.Po wyjściu spotkalam jednego z kolegów męża który od dawna na mnie miał ochotę nie powiem ,że mi się nie podobał był taki wyluzowany i otwarty zawsze nie jak reszta towarzystwa.Delikatnie złapał mnie za rękę i zaczął rozmowę o wszystkim i o niczym gaszcząc ją .Patrząc w oczy i w pewnym momęcie nie pocałował nie powiem przytulił mnie mocno.Był to dość długi pocłunek po którym spytał czy by mógł swobodnej do mnie przytulić.Odpowiedziałam,że tak.Skończyło się to seksem w łazience.A w między czasie wszedł inny kolega męża i wyszedł.Gdy wyszliśmy po jakimś czasie podszedł do mnie i powiedział,ze powie mężowi o tym zdarzeniu gdy nie dam jemu i jego koledze a byl to jeszcze inny kolega meża.Pomyślałam,że muszę się zgodzić i po ok. godzinie wyszlismy ja pierwsza bo miało to się odbyć w moim domu.Po ich przyjściu orzekli,że do rana będą mnie rżnąć we dwoje na każdy sposób.Odparłam cztery godziny i zapominamy o sprawie.Zgodzili się i zaczęli najpierw kolejno mnie rżneli potem gdy doszli do formy.Jeden mnie piepszył drugi wkladał do ust i musiałam ciąnąć i na zmianę.Gdy mineły dwie godziny z oni mieli oklaple to pozycja 69 na zmianę by sie podniecili moją c*pka i im stanął.Gdy była trzecia godzina a im stanał to zdecydowali w dwie dziurki.A nigdy nie miałam takiego seksu.Do tego analnie zaczął mnie brać ten z większym kutasem a z mniejszym wszedł w c*pkę.Po dczas wchodzenie wyłam lecz nie z rozkoszy lecz z bólu,lecz po chwili zaczełam odczuwać rozkosz a mialmam już kilka orgazmów.Rznęli mnie ok. godziny bo nie mogli dojść do wwytrysku ja miałam w tym czasie dwa szczytowania.Po wszystkim ubrali się i poszli.Gdy wrócił mąż na drugi dzień to jeszcze bolała mnie c*pka i odbyt lecz oddalam mu się jakgdyby nic sie nie stało.Mineło już sporo czasu lecz nic się nie wydało ale unikam spotkań z nimi bo czuję się ochydnie przez tą zdradę.

Gość gość
strzał w potylicę to jedyny sposób na uratowanie twojego przegranego życia

Gość gość
skoncza sie wakacjie to i takie topici głupkowate tez

Gość gość
zmyślone z nudów.Wakacje bez atrakcji?A od czego wyobrażnia.

Gość gość
1/10