Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manta27

Rozstepy !! jak zaakceptowac swoj wyglad

Polecane posty

O pewnego czasu dopadła mnie jakaś deprecha zaczełam swoja walke z wygladem gdy po ciaży waga staneła na 79 kg przy wzroscie 177cm udało mi sie w ciagu 2 msc zejść do 67 kg ,wtedy mówiłam że gdy schudne choc troszke to bede szczesliwa schudłam duzo wiecej i niestety nie jestem ,jak patrze na siebie to płakać mi sie chce owszem są dni takie gdy jestem dumna z swego wygladu szczesliwa ale coraz częsciej przychodza te w któych brak mi chęci do życia , najgorsze co może być na świecie to moje rozstepy nie potrafie sie pogodzić z tm że je mam mimo że stosowałam maśći kremy balsamy serum mnówstwo tego nawet na długo przed ciążami zaraz po porodzie chodziłam na zabiegi kosmetyczne ale niestety one sa i jest ich mnóstwo dla mnie to tragedia sa dni gdy jak na siebie spojrze to życ mi sie nie chce , dla kogoś wyda sie to śmieszne nie zrozumiałe ale uwierzcie ja uważam że zrobiłam wszystko w tym kierunku by im zapobiec dbałam o skóre mój maż mówi ze mnie taka akceptuje moze jest tak jak mówi ale to wyglada nieestetyczni rzuca sie w oczy moze gdyby nie były w tak duzych ilosciah było by ok ,dziewczyny jak sobie radzicie z tym macie podobne problemy? moze podjeliscie walk z tym dziadostwem podzielcie sie opinia ...

Gość gość
Próbowałaś szczypania rozstępów? Ja nigdy, ale na wizażu jest o tym wątek o ile dobrze pamiętam i kobiety pisały, że pomaga.

mam taka rolke "dermo roller" stosuje to teraz aktualnie plus serum niestety sa to stare rozstepy ,chciałabym poznac kobiety które maja taki problem i w zupelnosci sie akceptuja .

Może wypowiedza sie panowie jak do tego podchodza ? gdy widza ładna dziewcznyne szczupła ale tak oszpecona czy stanowi to problem?

Gość gość
o ile dobrze pamiętam to ja mam rozstępy od 16 czy 17 roku życia ale to z powodu wahania mojej wagi.. mam je na piersiach, na pośladkach, za kolanami.. masakra.. :)

ja mam na brzuchu choc te mnie nie przerazaja az tak najgorsze sa boczki spękane okropnie uda wygladaja jak by pod skóre ktos stado korników wpuscił moje rozspety sa bardzo głebokie i szerokie w tym miejscu ! piersi całe kolana juz nie wspomne z tylu nogi jest wielka masakra:(

Gość gość
manta27 to ja też mam w tym samym miejscu.. zostaly mi jedynie białe blizny

Gość gość
mama i siostra też mają rozstępy.. a siostra jest baaaardzo chuda i nie miała nigdy takich problemów z wagą jak ja i za szybko także nie rosła

Gość gość
w ogóle nie wychodzę nad żadną wodę :)

Gość gość
Maż już nie chce cię dymać, czy problem masz, że kochanka nowego nie będziesz miała?

Gość gość
za kolanami jak za kolanami ale najgorsze to są na pośladkach a wiadomo że jesli ktosśidzie w stroju kąpielowym to najczęściej na nie zwraca uwagę..

Gość gość
hej Autorko Tez mam mnostwo rozstepow,najstarsze maja 13 lat,najmlodsze 3 lata:)jestem nimi zaorana,3 ciaze ,ostatnia blizniacza, co mam zrobic trudno sie mowi , niestety nic nie pomoglo. Moja siostra nie ma dzieci i tez ma rozstepy. Jedno Ci powiem ,prawdziwy facet nie bedzie zwracal na to uwagi , urodzilas mu dziecko/dzieci, to sama sobie przeciez ich nie wyrylas...Tak musialo byc i taka jest cena za bycie Mama (oprocz ciazy porodu itp). Mojemu maz z reszta mnie wzial z 2 dzieci,takze jemu to nie przeszkadzalo. Pomysl o innych walorach swojego ciala:) Acha ja tez jestem wysoka bo mam 172,a i tez po 3 ciazy przytylam ,waze teraz 66 i jestem zalamana...:) (zart) Nie przejmuj sie:)

Gość gość
Dla kochanka dobrego to rozstepy nie stanowia zadnego problemu, jak stanowia to to dupek za krzaka :)