Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PILNIE POTRZEBUJĄCA

Co podarować chłopakowi na rocznice?

Polecane posty

Gość PILNIE POTRZEBUJĄCA

Wiem, że mnóstwo jest tu takich tematów, ale założę kolejny i opiszę jak to wszystko wygląda u mnie. Mój chłopak ma 20 lat. Jego zainteresowania to głównie siłownia. Lubi czasem pograć w jakieś gry na komputerze. Lubi piwa smakowe. Nie pali papierosów. Słucha reggae. Mieszka z rodzicami i z bratem. Nie ma samochodu. Teraz pytanie, co mu kupić? Pomysły mi się kończą bo to 2 rocznica (wiem, nie duzo) a ja już wyczerpałam te najpopularniejsze. Kupowałam mu już koszulke, portfel, kosmetyki, inne p*****ly.. Wiem, ze nie kupie mu zadnych odzywek (silownia) bo sie kompletnie na tym nie znam, poza tym sam wie jaka jest mu potrzebna. Gry komputerowe? nie bede mu zadnej kupowac bo ma rowalone wejscie na plyty w komputerze, no i co by bylo gdybym kupila mu taka, ktora juz ma? Jakieś piwo smakowe, ok. Tylko to za mało. Polecacie może jakieś? Płyta ulubionego zespolu? Ma mnóstwo po bracie. Zresztą zawsze można ściągnąć... Zdjęcie w ramce? On mi kiedyś podarował więc troche dziwnie :D Nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić a to już za 4 dni. Może kupić jakieś bilety na koncert/festiwal? W końcu mieliśmy jeszcze jechać w te wakacje gdzieś. Tez nie mam bardzo duzych funduszy zeby tak szalec. Najwiecej chcialabym wydac 50 zł. W dniu rocznicy dałabym tylko prezent bo idziemy na wesele. Wiec raczej jakas pizza czy restauracja odpada. Moze zegarek? bo zepsuł mu się ostatnio. Ale to nie jest tania sprawa a kupowanie taniego szajsu jakos mmi sie nie widzi :( POMOZCIE PROSZE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować