Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna12300

Chłopak powiedział mi,że nie będzie w dzień w dzień na mnie patrzył

Polecane posty

Gość smutna12300

Pokłocilismy sie, bo jak zwykle obejrzał sie za ładną dziewczyną. Ja sie wkurzylam i poszlam z miejsca, w ktorym bylismy. W klotni powiedzial mi,ze nie moze juz na mnie patrzec i,ze codziennie sie nie bedzie na mnie patrzyl,bo ile mozna ;( Dodam,ze jestem atrakcyjna kobieta, ale kiedys mi ktos powiedzial,ze obojetnie jak ładną dziewczyne bedzie mial facet zawsze bedzie to dla niego "stare". Zabolally mnie jego slowa, bo co mnie ma na codzien i woli patrzec na inne ? :( co o tym sadzicie?

Gość gość
że dorośniesz to zmądrzejesz na razie jesteś głupią siusiumajtką, która robi z igły widły

Gość gość
Zostaw gnoja, jakiś palant - serio (mój facet wytrzeszczył oczy na to co napisałaś o swoim)

Gość gość
A Ty nigdy nie patrzysz na innych facetów? To przecież normalne.

Gość gość
jakby sie oglądał ostentacyjnie z 2 razy w tygodniu to daj mu Boże zdrowie.. no ale jak częściej to widać ,ze pies na baby :D

Przesadzasz. Od tego są oczy, żeby patrzeć! Czyli, Twoim tokiem myślenia, jak popatrzę za psem sąsiada, to swojego już nie lubię? On z nią się nie całował przecież, pewnie nawet nie rozmawiał... A facet też człowiek, nie musi być uwiązany do tego stopnia, aby nie móc spojrzeć na żadnego innego człowieka...