Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

totalna wyprzedaż szafy !!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam do zaoferowania mnóstwo ubrań, dodatków i obuwia. Rzeczy nowe, bądź używane w stanie db bądź bdb. Różne rozmiary, od XS do XL. Ceny do negocjacji, po prostu zależy mi na wyprzedaniu rzeczy zalegających mi w szafie, dopiero po przeprowadzce przejrzałam na oczy ile tego jest (przeszło 200szt.!) , a niestety czasu brak na wystawianie i robienie zdjęć, ale stopniowo dodaję, aczkolwiek idzie to mozolnie, więc jeśli czegoś szukasz - napisz. Przedsmak tego co mam do zaoferowania możecie zobaczyć tutaj: http://allegro.pl/bluzeczka-z-motywem-kwiatowym-merksspencer-i4463071006.html , na innych portalach są już pododawane buciki i dodatki. Jeśli jesteś czymś zainteresowana - pisz, odpowiem na wszelkie pytania. Osoby z Poznania, możliwy odbiór osobisty - brak kosztów przesyłki. Pozdrawiam Karolina.

chyba sobie jaja robisz :D ta bluzeczka wygląda jak niemodny łach sprzed 13 lat :D w dodatku używana i 20 zł /:D brzydka i niemodna używana w HM można za 15zł coś nowego ładniejszego kupić :D

Gość gość
Nikt nie zmusza do zakupu :) .. aczkolwiek czy 13 lat temu firma Marks&Spencer działała w PL ? Czy to oby nie były jej początki u Nas? Chyba tak, więc wątpię by takowe bluzki były 13 lat temu ;) Nie wspomnę już o tym, że na temat gustów się nie dyskutuje. Ponadto ów markę cech**e wysoka jakość, ale ktoś kto się zna, nie dowartościowuje się pisząc takowe komentarze, no ale cóż, taka jest mentalność Naszego narodu (nie obrażając garstkę ludzi normalnych).