Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili850

samotnosc

Polecane posty

Gość lili850

Jestem samotna od 4 lat.Niedlugo stuknie mi trzydziestka.W sumie można powiedzieć,ze tak chyba juz zostanie.Nigdzie nie by wam w żadnych klubach imprezach.Nie mam czasu na takie rzeczy bo jestem tez mama.Przeraża mnie myśl ,ze niktjuz mnie nie przytuli nie będę robic w trójkę ja mój syn i ten ktoś bliski,tych różnych rzeczy jak wszyscy .To okropne uczucie patrzeć lub sluchac jakie to tajne życie maja inni ,koleżanki .

Gość gość
nie tylko ty jestes samotna.

Gość gość
masz syna do przytulania niektórzy nie mają twój limit przytulania do facetów się już skończył

Gość gość
z przytulania sa tylko dzieci

Można być samotnym całe życie, nawet mając ludzi przy sobie ale myślę, że można mieć też po prostu taką naturę. Jeśli potrzebujesz bliskości faceta to obawiam się... że jest z tego wyjście;) Ludzie warci Twojego uśmiechu są wszędzie, banalnie ale - wystarczy otworzyć oczy i pokazać im, że zainteresowanie się Tobą jest warte zachodu. Jeśli masz problem z entuzjazmem, to skończ z tym problemem. Mój sposób? Jeśli myślisz o uśmiechu ale nie masz na niego siły, nieważne, masz właśnie w tej chwili zmienić swoje nastawienie! Jeśli się uśmiechniesz, nawet wbrew sobie, jest to naukowo udowodnione, że poczujesz się lepiej a uśmiech naprawdę przyciąga zainteresowanie. Oczywiście nie polecam ograniczać się jedynie do czekania na reakcję płci przeciwnej, zawsze byłem tego zdania. Zapytaj o rzekomą pomoc w zakupach, cokolwiek, facet prawie nigdy Ci tego nie odmówi a będzie to na pewno pretekst to zamienienia kilku zdań i przejęciu przez niego inicjatywy. Jestem zdania, że w takich, codziennych sytuacjach, szanse na poznanie kogoś, co ważne - na gruncie zainteresowania emocjonalnego, a nie w większości seksualnego, są dużo większe niż w klubach, na które być może lepiej że nie masz czasu.

Gość gość
ja zawsze bylam samotna.

Gość lili850
Nie jestem odludkiem czy smutna osoba.Wręcz przeciwnie ale gdy ktoś zbliży się troszkę bardziej do mnie zawsze jest ta sama reakcja - fajnie ze masz dziecko - i tyle ze znajomości.Dlaczego takie sytuacje mnie zawsze spotykają,malo ich jest ale kończą się tak samo.