Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak jest u was z intensywnoscia ruchow ok 23 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Czy co dzień czujecie tak samo silne i częste ruchy? Ja czasem czuje niesamowite ruchy, a potem gdy są słabsze, martwię się. Dzisiaj np czuje często, ale nie są bardzo silne

Gość gość
ja jestem właśnie w 24tc , ruchy czuję od końca 17tc , Mój mały też ma dni że wierci się jak najęty :) Wręcz mam wrażenie że mi wyjdzie bokiem , zaś na drugi dzień praktycznie kilka razy go poczuje ... Myślę że to normalne ... Nasze maluchy teraz śpią ok. 20 godz dziennie także sama widzisz ze mają prawo do bezruchu ;)

Gość gość
ja jestem w 20tc i nie czuje nic:(

Gość gość
macie czas jeszcze !!! zależy jakiej się jest postury , - szczuplejsze kobiety odczuwają szybciej , zalezy od umiejscowienia łożyska , przy przodującym ruchy odczuwa się pozniej ...

Gość gość
Ja pierwszy raz poczułam ruchy dziecka w 16 tyg. Od tamtej pory mały kopie jak szalony prawie non-stop! Taki *****iwy. Ale kuzynka odczuwa ruchy głównie po posiłkach. Każdy ma inaczej.

Gość gość
Nie wiem skąd te gwiazdki w moim wpisie?? Nie napisałm nic wulgarnego!

Gość gość
To ja autorka. Mi już 3 lekarzy powiedziało, że dziecko rusza się niesamowicie:-). Dlatego gdy ma dłuższe przerwy, niepokoje się. Ale tłumacze sobie, że tak jak wszyscy ma aktywniejsze chwile i mniej aktywne. Ps- w 20 tygodniu nie musisz jeszcze czuć ruchów. Zobaczysz, niedługo poczujesz

Gość gość
ja jestem w 28 tygodniu i czasami go czuje cały dzień, ale bardzo delikatnie, czuje po prostu jak się przelewa, jak pływa, nie kopie ani nie ma g***townych ruchów, nie wiem czy to ok, miałam już ktg, lekarz mówi, że wszystko dobrze