Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza po łyzeczkowaniu

Polecane posty

Gość gość

Jak szybko po łyzeczkowaiu zaszłyscie w ciaze? Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze przed pierwsza miesiaczka po łyzeczkowaniu , jakies 2 tyg po zabiegu ?

Gość gość
dobrze się czujesz? gdzie zarodek ma się zagnieździc, skoro macica jest wyczyszczona?? po to trzeba odczekać przynajmniej 3 cykle, żeby ciąża miała się gdzie rozwijać

Gość gość
ale ja nie chce zajsc w ciaze pytam tylko bo sprawdzałam w internecie jak to wyglada i naczytałam sie ze sa kobiety które nawet nie czekały do pierwszej miesiaczki i juz probowały . Jesli chodzi o mnie to i fizycznie i psychicznie nie jestem gotowa

Gość gość
nie wiem, jak zaraz po łyżeczkowaniu, kiedy organizm jeszcze się oczyszcza, można myśleć o seksie

Gość gość
na miłosc boska nikt nie mysli o sexie tylko sam fakt ile czasu musi upłynac zeby zaczac sie starac . Moja lekarka mowi 6 mies , w szpitalu mowia 3 a w inetrnecie to sie naczytałam o takich co juz zaraz zaczynały po lyzeczkowaniu troche to dla mnie dziwne bo przeciez trzeba czasu fizycznie i psychicznie stad moje pytanie

Gość gość
a Ty umiesz czytać? napisałm gdzieś o Tobie?

Gość gość
Ja miałam łyzeczkowanie w pazdzierniku,a na początku lutego zaszlam w ciaze.

Gość gość
no nie napisałas przepraszam ale sie nie spodziewałam ze ktos moze naskoczyc na mnie . Nie staram sie zajsc w ciaze jestem swiezo po łyzeczkowaniu chce miec dziecko ale nie jestem gotowa ani na sex ani na ciaze fizycznie zle sie czuje psychicznie jeszcze gorzej zawsze myslałam ze jestem twarda ale nie jestem . a chcialam tylko zapytac bo sie zastanawialam jak to mozliwe ze kobiety zachodza w ciaze bez miesiaczki bez jajeczkowania

Gość gość
a dlaczego myslisz, że bez owulacji?

Gość gość
zaszłam w ciaze dokładnie 2 tygodnie po lyzeczkowaniu. ciaza prawidlowa i szczęśliwie zakonczona

Gość gość
mysle ze bez owulacji bo owulacja jest zawsze po miesiaczce a nie przed :) chyba ze niedouczona jestem :)? poprzedniczko nie wierze ale chcialas w ta ciaze zajsc czy to była wpadka ? byłas gotowa nie bałas sie potem ? szczerze wam powiem ze jakbym ja zaszła teraz w ciaze to bym na psychiatryku wylądowała chyba ze strachu

Gość gość
no jesteś niedouczona, bo najpierw jest owulacja, a potem jest miesiączka, a nie odwrotnie