Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta znajomość ma sens i przyszłość?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam taki problem. Od 2 miesięcy spotykam się z chłopakiem, on ma 28 lat, ja 26. Myślałam, że to będzie poważniejsza znajomość, gdyż mamy wspólne tematy, podobne problemy rodzinne itp. Ostatnio jednak zaczął mnie dziwnie traktować, tzn. stał się zupełnie niesłowny i niestabilny w decyzjach. Np. w piątek zaprosił mnie na domówkę do kolegi, miał w sob. napisać szczegóły, ale do wieczora się nie odzywał, później odwołał spotkanie. Tak samo 2 tyg. temu mieliśmy jechać nad jezioro, a on na dzień przed wyjazdem też to odwołał. Usprawiedliwiam jego zachowanie problemami, ale nie wiem czy jest sens ciągnąć tę znajomość...

Gość gość
chyba nie traktuje cie powaznie

Gość gość
to na pewno, ale nie wiem czy on ma taki już charakter niestabilny czy tylko wobec mnie tak się zachowuje

Gość gość
jakkolwiek jest naprawde.. to jego zachowanie raczej nie zwastuje nic dobrego.. lepiej to zakończ

Gość gość
albo po prostu z nim porozmawiaj, możę ma jakies problemy , pilne sprawy o ktorych nie chce mówić

Gość Meaa87
Jeżeli facetowi na prawdę zależy, to choćby nie wiem co by się działo postawi kobietę na 1 miejscu!!! będzie się starał i nie odpuści. Tutaj ewidentnie widać, że mu na Tobie nie zależy :( Odpuść, podejrzewam, że jak znajdziesz kogoś innego to odezwie się w nim syndrom ogrodnika ale będzie już za późno. Pozdrawiam i życzę powodzenia, nie marnuj czasu na kogoś kto nie ma go dla Ciebie :)

Gość gość
macie rację, najpierw z nim szczerze pogadam, a jak to nie pomoże, to zakończę tę znajomość

Gość gość
chyba nie zależy

Gość gość
nie marnuj czasu na kogoś kto nie ma go dla Ciebie usmiech.gif o właśnie!!! CELNE i PRAWDZIWE