Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto dowód, że mam lepiej niż wy kiedykolwiek będziecie mieć w życiu:

Polecane posty

Gość gość

Nie mam praktycznie nic, ale jestem w związku ze słodką blond piętnastką, dziewicą i już niedługo czekają nas długie godziny pięknego bzykania bez zabezpieczenia w każdej pozycji. Moje ręce będą wędrować po jej słodkim ciele, dotykać dużego jędrnego biustu i pośladków, a penis będzie niczym z tytanu, tak nabuzowany, że zdolny do pięciu wytrysków pod rząd, które nastąpią wewnątrz. Rozmawiałem już z nią o tym i się zgodziła, niedługo to nastąpi, a wy: 90% z obecnych tutaj facetów jest prawikiami 70% pozostanie nimi do końca życia 50% straci prawictwo w wieku 30 lat 100% nigdy nie dotknie nastoletniego, słodkiego, pełnego estrogenu ciała, a tylko stare próchna po dwudziestce, którym już robią się zmarchy 20% straci prawictwo z prostytutką 10% ****** ale są to jakieś stare próchna po dwudziestce 90% Tutejszych kobiet to stare próchna, których nikt nie zechce bo mają po 20 lat albo więcej. 100% użytkowników mnie zahejtuje, bo żal im d**ę ściśnie. W przypadku facetów ściśnie, bo nigdy nie poczują co to jest słodkie, młode, ciało i są skazani na stare próchna, a w przypadku kobiet o to, że same są już starymi, bezużytecznymi, zużytymi próchnami :D

Liczyłem na coś w stylu nie ma nic. Mieszkam tam gdzie zasnę, jestem wolny i żywię się owocami miejskich trawników. :P Przestałem czytać po "słodką, blond..."

Gość gość
twoim głownym sukcesem jest to,ze potrafisz napisac "próchno" przez "Ó"

Gość gość
Haha. Tak jak myślałem, żal d**y ścisnął.

Gość gość
taaaa...tak sobie właśnie tłumacz..w twoim przypadku lekarz kazał przytakiwać..

syn marnotrawny miał lepszy pomysł na temat :) a ty autorze jesteś nudziarzem i gawędziarzem :( oraz pewnie pedofilem ;(

Gość gaajowy
15 lat? Toż jej jeszcze ślady po pampersach nie zgineły

Gość gość
Autorze podejrzewam, że jesteś jak pewnien eks gangster: grubas, mitoman i w dodatku impotent.

ślady po pampersach xd hahahha ;D a facet się cieszy,że dziewicę dorwał bo nawet mu siusiaka nie skrytykuej a pewnie ma małego fajfusa że wstyd dojrzałej kobiecie go pokazac :)

Gość NastoletniaOlka
Mam 14 lat, jestem szczupłą blondynką, z włosami do pasa, niebieskimi oczami i dwójką adoratorów. Ach, zazdroszczę ci tak bardzo ;)

Gość rngioe
no tak, bo nastolatka to tylko z tobą jest w zwiazku i tylko ona sie kocha w tym wieku (nie pochwalam ani troche haha). reszta dziewczyn w nastoletnim wieku siedza zamkniete w klatce i nie spotykaja sie ze swoimi chlopakami, a 18 letnie dziewczyny nie traca dziewictwa... eh, chcial sie chlopak pochwalic, a ma to co wiekszosc mlodych chlopakow. :)

To prowokacja ale i tak jesteś zbyt głupi aby cię słuchać. 2 tysiące lat temu żył ktoś mądrzejszy i powiedział "Każdego pociągają inne przyjemności." - Wergiliusz. Są pewnie i ludzie którzy spuszczą się nie 5 ale 15 razy uprawiając seks z trupem albo z kozą. Liczy się tylko siła wrażeń nie obiekt fizyczny który je wywołuje bo tym może być cokolwiek i ktokolwiek lub też nic :)

Gość gość
Ty powinieneś wszystkim prawikom znaleź dziewczynę masz to się ciesz do siebie masz i się nie podniecaj

Gość gość
"ma to co wiekszosc mlodych chlopakow." Większość młodych chłopaków? Tylko garstka najprzystojniejszych może sobie na to pozwolić. Większość długo, długo nie ma nic.

Gość gość
"jestem w związku ze słodką blond piętnastką, dziewicą i już niedługo czekają nas długie godziny pięknego bzykania bez zabezpieczenia w każdej pozycji" Napisał gruby, obleśny, 40-letni facet całe dnie spędzający przed komputerem, z zaniżonym poczuciem własnej wartości i uzależnieniami, jedną ręką wciskając klawisze, a drugą masturbując się.