Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można być grubym

Polecane posty

Gość gość

Zapuscilam się z mężem i przytylismy jakieś 10 kg. Obydwoje dostalismy nadciśnienia, zlewnych potowprzy każdym upale. Normalnie pocilam się jak świnia i mój maz. Raz zemdlalam bo mi z duchoty ciśnienie urosło. Wszystko przeszło jak ręką odjal jak schudlismy. A przecież to nie była jadwaga . Jak ludzie żyją jak maja 30 kg nadwagi? Przecież nawet na spacer nie miałam siły iść z tym cielskiem.

Gość gość
ja nie mam nadwagi mam 53 kilo i poce sie jak swinia plynie po mnie jak rzeka

Gość gość
Może za grubo się ubierasz?

Gość gość
Maz normalnie ma 120 ciśnienie a przy tej 12 kg nadwadze miał nawet 160. Ciągle mu się dość działo, jakieś częstoskurcze leki musiał brac. Raz go ręką lewa bolala i klulo w klacie.

Gość gość
koszulka stanik letnie spodnie bawelniane i sandaly poce sie na dworze jak jest goraco zima tez i nie ubieram sie grubo , kurtka swetr podkoszulek spodnie, bez rajtuz ani getrow lekarz twierdzi ze to od serca badania inne mam ok zadnej tarczycy itd

Gość gość
autorko - może zdradź tajemnicę swojej figury - może inni skorzystają i będzie kilka grubasów mniej na świecie ;-)

Gość gość
Ja wazylam 70 kg przy 170 cm. Byłam juz gruba nawet podbródek mi się zrobił. I zero energii, siły do czegokolwiek, poty, ciśnienie. Po prostu schudlismy, recepta jest taka ze co tydzień mierzylismy się w pasie centymetrem.

Gość gość
Ciśnienie 100/80, waga 55 kg przy 170 cm i pocę się okropnie przy najmniejszym wysiłku, więc wiecie, wszystko zależy od człowieka. Nieważne czy wypiłam dwa litry wody czy nie piłam nic przez cały dzień, leci i tak :O

Gość gość
No to masz poważny problem bo nie wynika z diety