Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Licowki

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo brzydkie przerwy pomiedzy jedynkami a dwojkami na gorze, w dodatku jedynka jest troche ukruszona. Zdecydowalam sie na zalozenie licowek. Niestety kompozytowe, bo na porcelanowe mnie nie stac. Czy ktos z was jest po takim zabiegu? Jaki jest efekt? Jestem z podlasia ale jesli ktos jest w stanie polecic dobry gabinet ogolnie w polsce to moge sie przejechac. I jeszcze jedno, jak dlugo trwa wykonanie takich licowek? Zalezy mi na tym zeby zmiescic sie w 2 tygodniach. Da rade?

efekt powinien być dobry, ale jednocześnie stałaś dojną krową dla dentysty. niedługo sama się zorientujesz.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Bo wymiana co kilka lat. Zaoszczedz na porcelanowe, wtedy 10-15 lat.

Gość gość
Lub nawet dluzej. Kompozytowe sie krusza i wymagaja czestych wizyt, zeby je utrzymac w dobrym stanie.

Gość dzis bez nazwiska
Jestem dokladnie 2 tyg po inlay onlay i zalozylam licowki. Zdedcydowalam sie na nie,poniewaz mam zakadala je ponad 20 lat temu i wygladaja rewelacyjnie. Naprawa klawiatury zajela mi 2 tyg i kosztowala 20 ,000 zl

Gość Kaśka

Nie wiem, ja nie jestem przekonana do kompozytowych. Swoje robiłam w Villa Dentica na Bronowickiej w Krakowie i chociaż porcelanowe są faktycznie droższe to jest to na całe życie, albo przynajmniej na wiele lat, więc wyszłam z założenia, że albo raz i dobrze albo wcale. Porcelanowe wyglądają świetnie, jak perełki nie wiem jak kompozyty ale te moje są idealne i jak na razie nie żółkną i są mocne jak moje prawdziwe. Nie ma co oszczędzać na zębach