Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wika000

Czy ktoś z Was stosował tabletki z kolagenem ?

Polecane posty

Gość wika000

Jak w temacie. Czy mieliście okazję stosować tabletki z naturalnym kolagenem z ryb ? Chodzi mi o tabletki np. Pure Collagen . Podobno taki suplement ma mieć korzystny wpływ na cerę, stawy. Jeśli ktoś zna ten suplement proszę o opinie.

Gość 19284
To jest dobry nutrikosmetyk. Przeszukaj forum i internet bo było już o Pure Collagen sporo opinii. Ja go stosuję, pomógł mi w walce z trądzikiem ( od dawna nie jestem nastolatką ) i wpłynął na wypadanie włosów ( po urodzeniu dziecka wypadały garściami ) . Wart swojej ceny. Cera poprawiła mi się BARDZO, wypryski nawet jeśli coś się jeszcze pojawi goją się bardzo szybko, a wcześniej wielu zmian nie mogłam się pozbyć tygodniami.

Gość pofmarta
Potwierdzam. Co prawda nie używałam go osobiście, ale moja mam już od 2 miesięcy zażywa właśnie Pure Collagen. Skóra zdecydowanie lepiej wygląda, stała się jędrniejsza, gładsza, mama mówi też, że czuje, że cera jest bardziej nawilżona i odżywiona. Dodatkowo okazał się skuteczny na pobolewające stawy. Pierwsze efekty pojawiły się po ok.3 tyg , więc dość szybko. Także w imieniu mamy - polecam :) .

Gość 0099anka
Ja już niczego nie kupuję w ciemno. Zawsze najpierw przeglądam internet i poszukuję opinii. W dobie internetu można tu znaleźć informacje o wszystkim, a ja nie lubię wyrzucać kasy w błoto. O Pure Collagenie dowiedziałam się właśnie na forach, ale teraz też można znaleźć opinie o nim na oficjalnym koncie na FB czy na blogach. Opinie o tym suplemencie były/są bardzo korzystne i ja też mogę się pod tym podpisać. U mnie sprawdził się jeśli chodzi o poprawę cery, ale także wpłynął na stawy, z którymi mam trochę problemów, jest to niestety dziedziczne. Myślę, że warto wypróbować, skład jest bardzo dobry - w tych tabletkach jest naprawdę naturalny kolagen, a nie jakiś syntetyczny zamiennik, który w ogóle nie będzie się wchłaniał.

Gość wiggga
Pod wpływem Waszych opinii kupiłam dziś Pure Collagen ( info dla osób z Warszawy można go dostać stacjonarnie w sklepie zielarskim Ziółko na ul. Kasprowicza ) jest też na Allegro i na oficjalnej stronie Pure Collagen - wystarczy wrzucić w przeglądarkę. Za jakiś czas napiszę o efektach.

Gość redabc
Ooo Wiggga fajnie, że napisałaś, bo też jestem z W-wy i wolę kupować jednak w sklepach stacjonarnych niż w internecie, a właśnie przymierzam się do zakupu Pure Collagen. Jutro podjadę do sklepu o którym piszesz. Mam nadzieję, że kolagen podreperuje trochę moją rozkapryszoną cerę.

Gość redabc
Mam już Pure Collagen, jestem pełna nadziei, biorę go raptem od kilku dni, więc o efektach jeszcze nic nie mogę powiedzieć. Ale wciąż tu zaglądam z nadzieją, że ktoś dopisze jakąś recenzję ;). Także jeśli ktoś jeszcze miał styczność z tym suplementem niech daje znać:)). Pozdrowienia

Gość gość
Dlaczego mam wrażenie, ze to jakaś kryptoreklama? Dokładnie jak w innym wątku o tabletkach z kolagenem.

Gość kaśka000889
Zamówiłam sobie Pure Collagen, skusiłam się na niego bo sporo pozytywnych opinii można znaleźć w internecie. Biorę go dopiero kilka dni, więc o efektach nic nie powiem. Na pewno jest z ryb tak jak podaje producent, bo zapach ma zdecydowanie rybi. Dam znać o rezultatach za jakiś czas.

Gość zosia002
Ja stosuję Class A Collagen od Noble Health od dwóch lat i efekty sa rewelacyjne widoczne na skórze, włosach i paznokciach. Zawiera kolagen rybi, który jest najbardziej podobny do ludzkiego i ma najlepszą wchłanialność. A mój tata stosuje do na stawy i tez sobie chwali. Polecam

Gość gość
bo to JEST reklama, a dla każdego normalnego człowieka, który choć trochę uważał na lekcjach biologii i chemii oczywistym jest, że takie środki to ściema i naciąganie naiwnych nieuków. BO NIE DZIAŁAJĄ. I działać nie mogą.

Gość gość
ja stosuje od dawna i polecam, a mam hashimoto

Gość gość
W rok wyleczyłam przebarwienia kolagenem. Nie kremami, tylko tabletkami, bo mają największe nasycenie po prostu. Wiem, że rybi kolagen ma strukturę bardzo zbliżoną do ludzkiego, więc warto na coś podobnego stawiać https://noblemedica.pl/produkt/2-x-pure-collagen-kolagen-morski-z-elastyna-i-antyoksydantami/. Rok kuracji, ale opłacalnej. To jest terapia naturalna całkowicie, bez skutków ubocznych. Rzadko podobne rzeczy w świecie suplementacji się zdarzają.