Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do pracy w szkole idą najsłabsi studenci

Polecane posty

Gość gość

Hahahahaha

Gość gość
ja studiowałam na uniwerku i pracuję w szkole, bo tak chciałam, ale nie byłam słaba

Gość gość
ha ha, by dostać się do pracy w PAŃSTWOWEJ szkole idą ci, którzy ają ZNAJOMOŚCI :-D

Gość gość
I układy

Gość gość
no to tego nie wiedziałam...sorry, i nie przypominam sobie kto mi to załatwil hehe

Gość gość
Mamuśka lub ciotka, która jest sołtysem

Gość gość
Byłam bardzo dobrą studentką, miałam stypendium naukowe, uczę w szkole, ktoś mi pomógł dostać tam pracę - potwierdzam. Może zależy to od miejscowości, ilości szkół, nauczanego przedmiotu. Wiadomo,że to dobra praca, państwowa, 20 godz w tygodniu (pozostałe wiadomo w domu, szkolenia ale i tak więcej wolnego niż w innych zawodach) więc bez znajomości to pewnie mało kto się dostał do pracy w szkole :-)

Gość gość
wstyd mi pisać, ale pierwszy raz o tym słyszę, zawsze myślalam gdzie a gdzie ale do pracy w szkole to już znajomosci nie są potrzebne

Gość gość
Wystarczy miec praktyki i sie poznaje ludzi. Jak jest sie dobrym to ludzie moga zarekomendowac i dac dobra opinie. Autor pewnie to czlowiek, ktory nawet nie byl w stanie zdac matury a teraz jak waz jadowity kasa innych co im sie udalo.

Gość gość
Też chcę zrobic podyplomówke z pedagogiki i uczyć w szkole policealnej. W same weekendy wyciągnę cały etat.

Gość gość
Aha, uważaj, że kolega / koleżanka czy ktoś u kogo miałeś praktykę cię poleci :D po rodzinie, po ich znajomych, szkoła to taka mafia. Jestem po studiach tępa pało, która się o******la w szkole za 1500. :D

Gość gość
Której się udało o******lać w szkole za 1500. :D