Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie wojna czy nie?Proszę o odp. kogoś ogarniętego.

Polecane posty

Gość gość

Siedzę za granicą i nie wiem co się dzieje w Pl. Chyba nikt nie jest na tyle narwany żeby wywoływac wojnę w czasach dobrobytu...

Gość gość
ni e bedzie, ale czesc ludzi co ma pojecia o polityce jak swinia o pieprzu sie tego boi

Gość gość
W Polsce nic się nie dzieje, tylko na Ukrainie, a Ukraina już nie należy do Polski od 1945.

Gość gość
To czemu ludzie tutaj wypisują, że będzie, że już blisko, po co to?I jeszcze jak wchodze na onet to artykuły tam zamieszczane są tak niejednoznaczne, że aż nie wiadomo.

Gość gość
będzie, będzie...jeśli myślicie inaczej to jesteście naiwni, katastrofy Smoleńskiej też się nikt nie spodziewał.

Gość gość
Ja wiem, że Ukraina nie należy do Pl, ale dzisiaj przecztałam artykuł, że pocisk ukraiński w trakcie ćwiczeń, trafił na Pl stronę. A co z Rosją?Czy nic nam nie grozi z jej strony?

Gość gość
boje sie

Gość gość
Będzie, będzie. Poczytaj pierwszą z brzegu książkę o historii. Może jeszcze nie teraz, jeszcze nie za rok czy 5 lat, ale w ciągu najbliższych 15-20 wybuchnie. Wspomnicie kiedyś moje słowa

Gość gość
U nas na pewno nie będzie wojny

Gość gość
Za 15-20 lat nie wiem nawet czy będę żyła...

Gość poziom0
ktoś kiedyś powiedział, że każde pokolenie ma swoją wojnę , Rosjanie zawsze podkreślali , że nam nie nużna wajna , nie chocziem wojny ! czy zmienili zdanie ?

Gość gość
Ja czytałam niejedna ksiazke o historii bo studiowałam ten kierunek, i zapewniam was, ze czasy wojen swiatowych dawno mineły, zeby cos takiego wybuchło ludzie musza miec skrajna nedze, przynajmniej wiekszosc społeczeństwa, wtedy sie nie dba o własne zycie, do tego musi byc wysoki poziom analfabetyzmu, zeby ludzie poszli bezmyslnie za kims co naobiecuje... Obecnie Europa jest duzo za bogata na jakies wojny swiatowe, ludzie za madrzy, nawet Putin głupi ni ejest, a na Krym to Rosja sie napalała juz od lat i to zawsze był ich cel

Gość gość
Czy to znaczy że nie chcą wojny, Rosjanie?

Gość gość
Rosjanie nie zmienili zdania

Gość gość
Też tak myśle, że w czasach dobrobytu nikt nie będzie chciał wojny. Nikt nie chce stracic majątku, nikt nie chce zdewastowanych miast. Tylko czy nasi politycy nie zrobią czegoś głupiego?Czy się nie narażą Rosji w jakiś sposób?Obawiam się tego, że mimo, że społeczeństwo czegoś nie chce to jednak rząd może miec własne zdanie i nie liczyć się z nikim.

Gość gość
Co to znaczy NAM NIE NUZNA WAJNA?

Gość poziom0
premier Cameron czekał trzy doby aż Putin się odezwie na linii telefonicznej , Angela Merkel ma dość ! Putin już jest pariasem w Europie , dostał jeszcze jedną szansę od Obamy , co zrobi Putin ?