Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslalem znowu

Polecane posty

Gość gość
Życie uczucioweMyslalem znowu Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Myslalem znowu Dodaj do ulubionych gość dziś o nas. O Tobie. gość dziś co wymysliles gość dziś Chyba musimy powalczyc. gość dziś Ty czyli kto? gość dziś Nas już nie ma. Tamtej mnie rownież. gość dziś ksimdz proboszcza w palimonków wielkich gość dziś powalczyc mozesz rozwinac gość dziś Ty byc zawsze dla mnie. gość dziś Możesz jaśniej? zaczynają mnie wkurzać już te anonimy.. Kto do kogo pisze? podaj chociaż jakieś inicjały albo opisz sytuację , mniej więcej bo rozmowa o niczym nie ma sensu. gość dziś my dla siebie gość dziś Nie chcialas sie spotkac, wiec nie ma sensu to ciongnonc dalej. gość dziś chcialam gość dziś No to nie jestes Ty. Specjalnie przedluzylem urlop o tydzien. gość dziś to nie jest nikt nie ma na forum P Anonim gość dziś Wiesz co Autorze, ja też ciągle myślę choć wiem, że to jest idiotyczne. Jacy my jesteśmy durni. I wiesz co, u mnie nie poszło to jakoś dalej. Szlag by to trafił gość dziś Ty przedłużyłeś urlop, ja jak idiotka wciąż tu zaglądam gość dziś Juz po urlopie. INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Bytka abo ne bytka? Kryzys gość dziś smiech.gif super są te hasła gość dziś to podasz to imie czy nie???? gość dziś fajnie, że ktoś ma frajdę usmiech.gif gość dziś Jakie imie? Od niej? gość dziś mam nadzieje strasznie tesknie Zgłoś gość dziś helga gość dziś czyzby znowu kubus?? gość dziś ja chcialam sie spotkać, ale nie mogłam, bo mialam swoje obowiążki, czekalam na czas kiedy będę mieć wolne, i w koncu bedziemy mogli czasu więcej spędzic ze sobą.. kiedy ten moment nadszedl, ty stwierdzileś, ze chcesz przyjaźni.. gość dziś ja chcialem tylko sexu usmiech.gif gość dziś to zart dobranoc i nie ja http://www.youtube.com/watch?v=zBZCKBChMbw gość dziś a ja chcialam cię wykorzystać do zemsty usmiech.gif gość dziś pozalowalabys a moze zakochala usmiech.gif gość dziś niestety to drugie... smutas.gif karma się obrocila

Gość gość
po co to kopiujesz?

Gość gość
Racja po co? Wirus? :)

Gość gość
ja w tej chwili te myle po niemeiecku i pozdr

Gość gość78100
Znow mnie dopadlo myslenie o Tobie. 4 lata i nie moge zapomniec. Wiem, wiem....bez sensu, przerobilam to tysiac razy. Glupie serce nie chce dzialac zgodnie z rozumem

Gość gość
i co myslisz. warta , niewarta. cenna czy tandeta? hm?

Gość gość
Ale to byl moj temat. Po co go wygrzebalas? :)

Gość gość
Bo znow mnie naszlo na wsopmnienia i szukam sobie miejsca gdzie tesknoty sa dozwolone. Pozwolisz powzdychac bez sensu?

Gość gość
Oczywiscie. Tesknota wypala wiec chyba nie warto sie meczyc. :) Milego wieczoru i nowych mysli!

Gość gość
Racja, wypala. Glupie serce nie chce zaskoczyc zgodnie z planem opracowanym przez rozum. I wygrywa, od 4 lat wygrywa durne!!!!

Gość gość
kocham Cię W,dobrze o tym wiesz:-)

Gość gość
Co ja się tu dowiaduje sexu tylko ?????faceci to świnie każdy jeden a ty do potęgi