Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja najukochańsza przyjaciółka cierpi przez swojego chłopaka Jak ją pocieszyc?

Polecane posty

Gość gość

Jej chłopak zachowuje się podle. Normalnie brak słów. Bezwzględnie stosuje wobec niej przemoc psychiczną a ona biedna nie potrafi się postawic. Dziewczyny jakbyście ją pocieszyły na moim miejscu?

tu żadne słowa nie pomogą :) powinnaś ich rozdzielć jesli zalezy Ci na niej... tkwi w toksycznym związku i jest od niego uzależniona jak narkomana od ćpania, czas na odwyk

Gość gość
Szmacić się z jej chłopakiem.

Gość gość
Próbuję jej przemówic do rozsądku ale tez nie naciskam bo ona się bardzo zaangażowała i jest dla niego za dobra. Widzę jak on ją potrafi zranic takim odwracaniem kota ogonem, nawet głuypim przedrzexnianiem, wypominaniem itd.

Gość gość
Nie wiem czy to jest dobry pomysł żebym z nim rozmawiala, szczególnie że mogą mi puscic nerwy bo to jest straszny s*******n. Mimo wszystko chyba lepiej żeby sobie między sobą wszystko wytłumaczyli. Moja przyjaciółka z każdym dniem nabiera do tego dystansu i zdrowego rozsądku ale i tak nie moge patrzec jak ma łzy w oczach po rozmowach z nim. On uwielbia np nękac ją cichymi dniami, potrafi ją przedrzezniac, jak obcy ludzi obgadywali moją przyjaciółkę to nie stanął w jej obronie, a najbardziej wkurza mnie to wywolywanie poczucia winy. Dziewczyna ma bardzo dobre serce, wiec niestety latwo potrafi dac sie zmanipulowac prez tego drania

Gość lejn
zrobić koleżance minetę ;)