Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwonysok

Nadal go kocham..

Polecane posty

Gość Czerwonysok

Byłam z facetem pół roku było nam bardzo dobrze,nie kłóciliśmy sie,spedzilismy wiele cudownych chwil ja byłam zakochana on tez byłam w stanie dla niego dużo poświecić i nagle on po czasie postanowił wyjechać do pracy za granice przed wyjazde spedzilismy wspólny czas powiedział mi,ze sie zakochał i mam na niego czekać i nie zapomnieć.Wyjechal i przez ten caly czas a nie było go ponad pół roku nie mieliśmy kontaktu.Nagle on wrócił,spotkałam go z jego nowa kobieta co mnie zdziwiło no ale odrazu podeszedl do mnie sie przywitać i znowu poczułam cos do niego widziałam go potem przypadkiem na imprezie stał z ta nową ale ciagle mnie obserwował jednak ja unikałam spotkania z nim.Czuje,ze uczucia których bym juz nie chciała wracają..

Gość goo the moon
Szkoda , ale z tego co przeczytalam to zrobil cie w balona , jest nic nie wartym dupkiem , swoja droga , ciekawe jak szybko znalazl sobie druga , ??

Gość gość
Najwyraźniej zabawił sie ze mna jednak zdawało mi sie,ze cos do mnie czuł.A z ta nową tez mnie zdziwiło,ze tak odrazu sobie znalazł a nie było go tyle czasu..

Gość goo the moon
Kiedy fa et wyjezdza , wchodzi w nowe srodowisko ijest sam , szybko zakreca sie kolo niego laski , a faceci lubia byc adorowani , wiec sie jej udalo , a on szybko k tobie zapomnial