Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarz twierdzi że jestem zdrowa ale...

Polecane posty

Gość gość

witam, mam od dłuższego czasu problemy z żołądkiem, byłam u lekarza, miałam gastroskopię i lekarz stwierdził, że jestem zdrowa, ale ja nadal mam bóle żołądka naczczo mimo że nie objadam się na noc i jem tylko lekkostrawne potrawy, co może mi być?

Gość gość
ale że co?Gastroskopia tak zupełnie ok? Żadnego zapalenia śluzówki,żaden refluks?

Gość gość
nic kompletnie

Gość gość
up

Gość gość
no to jak lekarz nie potrafi pomóc to tutaj na pewno cię nie zdiagnozują.Może masz jakąś nerwicę?

Gość gość
pewnie od nerwów

Gość gość
wiele razy też już mi się zdarzyło że miałam mdłości jak wstawałam do pracy o 4 rano , ale mogłam normalnie zjeść śniadanie mimo to mdłości miałam do około 10, 11. a dwa razy miałam takie mdłości że bałam się wstać z łóżka że jak sie ruszę to zwymiotuję ale mi przeszło po 2 godzinach dlatego jestem zdziwiona że nic nie wyszło w badaniu. może ktoś z was sie spotkał z czymś takim?

Gość gość
to ból czy mdłości? Bo mdłości niekoniecznie mogą byc od żołądka, bywa że od błędnika

Gość gość
Takie sytuacje są z powodu nerwicy.Moja córka tak ma; gdy zdenerwuje się, natychmiast boli Ją głowa, zbiera się Jej na wymioty.Wątrobe,żołądek ma zdrowy. Przeszła swoje w życiu, a teraz wszystko wychodzi.

Gość gość
czasami mam sam ból żołądka na czczo a są takie dni że mam mdłości

Gość gość
możesz być na coś uczulona. Pisz w zeszycie po jakich potrawach najbardziej Cię mdli. Może być też tak, że z nerwów masz mdłości.

Gość gość
Ja moge polecić hericium w kapsułkach pomaga w nieżycie żołądka , refluksie , zgadze, wrzody, zapalenie błony śluzowej żołądka , wspomaga trawienie polecam