Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu często w przepisach jest by marchewke ugotowana przetrzec przec sito i jes

Polecane posty

Gość gość

zcze zmiksowac? nie wystarczy ze zblenduje? musze sie bawic w przetarcie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie wiem, ale nigdy tak nie robiłam, zawsze blendowałam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak, trzeba, żeby potem zakłądać temat moje dziecko ma 9 miesięcy i się dławi kawałkami, jak nauczyć je gryźć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a gotujecie na parze czy w wodzie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w wodzie. jak sie moze udławic po zblendowaniu? nie rozumiem tylko po co jeszcze wczesniej przecierac przez sito

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja gotuje na parze mam fajny szybkowar wiec wszystko do jednego sita wrzucam mieso warzywa a potem blenduje . Nie,wiem moze żeby wiecej bylo roboty przy tym ⌒.⌒

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A co ty masz za przepisy? Pierwsze slysze. Ja spotykalam sie z opcja albo albo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×