Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurwia mnie ,moj nowy komputer della

Polecane posty

Gość gość

nic mi się w nim nie podoba ani wygląd zewnętrzny ani system operacyjny najbardziej wqrwia mnie to. że błyszczy mu matryca i to że ma czarną klawiaturę na czarnym qrwa tle Dopiero co go kupiłam i już tak go nie lubię, co zrobić?

Gość gość
Może ktoś kupi della za 1800pln ma taktowanie 2,8 i świetne parametry!

Gość gość
Prędkość procesora Intel® Pentium Quad Core™ N3530 procesor czterordzeniowy, czterowątkowy 4x 2,16GHz / Turbo Pojemność pamięci podręcznej 2MB Pojemność dysku (HDD) 500GB Rodzaj dysku Standardowy (nośnik magnetyczny) Prędkość obrotowa silnika 5400 obr./min Zainstalowana pamięć 4096MB (4GB) Rodzaj pamięci 1600MHz SODIMM DDR3L Przekątna ekranu LCD 11,6 cali Typ ekranu TFT HD WLED - Touchscreen ( dotykowy ) Maksymalna rozdzielczość LCD 1366 x 768 Typ karty graficznej Intel HD Graphics Karta dźwiękowa HD Audio Głośniki stereofoniczne z technologią Waves MaxxAudio® Pro Napędy wbudowane (zainstalowane) brak Urządzenia wskazujące TouchPad Panel wielodotykowy z wbudowaną obsługą gestów Rodzaj baterii Li-Ion (3 Cells) 50Whr Złącza zewn. • 1 x HDMI • 2x USB 3.0 1x USB 2.0 • 1x RJ-45 (LAN) • 1x combo audio (mikrofon/słuchawki) • wejście zasilania (DC-in) Bezprzewodowa karta sieciowa Tak Typ bezprzewodowej karty sieciowej WLAN 802.11b/g/n Wbudowany Bluetooth 4.0 Gwarancja producenta 36 miesięcy Typy odczytywanych kart pamięci • SecureDigital Card • SDIO (Secure Digital Card Input/Output) • SecureDigital eXtended Capacity (SDXC) MMC Wyposażenie standardowe • 1x10/100/1000BaseTX Ethernet (RJ45) • Kamera internetowa z obsługą rozdzielczości HD 1,0 megapiksela z podwójnym mikrofonem cyfrowym Zainstalowany system operacyjny Windows 8.1 PL 64bit Szerokość 300 mm Głębokość 201 mm Wysokość 21 mm Waga 1,4 kg zasilacz i bateria w zestawie Kolor srebrna obudowa, czarna klawiatura

Gość gość
Nie lubię go bo mój poprzedni sprzęt był bardzo kobiecy i odpowiadał mi w 100% jednak był tez bardzo awaryjny a ten którego nie lubię nie dość że awaryjny nie jest to ma gwarancję na 3lata! Wolę komputer starszej generacji ze starym systemem:( Ten mnie irytuje!