Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic by instruktor przestal mi sie patrzec w dekolt?

Polecane posty

Gość gość

tez tak mialyscie? w golfie nie bede chodzic, bo goraco. nosze koszulki pod szyje. a ten dalej.

Gość gość
zaloz lekki szal

Gość gość
to sie zacznie gapic na pas, ktory mi piersi przedziela. mowilam, zeby przestal, nic nie dalo. oni wszyscy tak maja?

Gość gość
Niestety chyba wiekszosc;/ Zawsze mozesz przepisac sie do innej szkoly.Od znajomych mozesz sie dowiedziec w ktorej szkole jazdy nie ma takich problemow. I moi zdaniem to najlepsze rozwiazanie a jemu wystawiaj negatywna opinie. Jak ja robilam prawko to moj instruktor kolo 40 rozwiedziony tez prawil komplementy mlodym,ladnym dziewczynom widac zalecal sie ale nie przeginal. Raz tylko zadzwonil do mnie bez powodu tak pogadac to pozniej zwrocilam mu uwage,zeby tego nie robil bo ja mam chlopaka i moze dzwonic do mnie tyko,zeby sie umowic na jazde. Raz spotkalismy sie na placu manewrowym z instruktorem z innego miasta. Mlody przystojny opowiada jak ostatnio kursantka go pyta gdzie jechac a on do niej do lasu.. Ta oczywiscie pojechala... a pozniej on ja wysmiewal.... niestety instruktorzy wiekszosc mlodych klientow i macął mlodym laskom w glowach... Wiec dziewczyny pamietajcie nie dawajcie sie wykorzystywac i byc kolejna zdobycza instruktora ! Cencie sie. Lepiej tak niz pozniej wstydzic sie na cale miasto,o to ta co spala z instruktorem...

Gość gość
ok, dzieki ;-)