Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za wczorajszą imprezę:( Pocieszcie mnie, że może byc gorzej

Polecane posty

Gość gość

Ładnie się wczoraj ubrałam, byłam u fryzjera i miałam idealne włosy, zrobiłam sobie perfekcyjne smoky eyes, włozyłam nowe szpilki i poszłam się zabawić z przyjacielem i zapomnieć o problemach. Myślałam, ze mimo wszystko to będzie spokojny wieczór ale po pierwszym piwie, wypiłam następne. Potem w klubie kamikaze i mojito. Mam naprawdę słabą głowę więc taka ilość alkoholu to dla mnie pogrom. Jestem szczupła więc tym bardziej alkohol wchodzi mi do głowy a po nim zawsze jestem w świetnym humorze i mam masę "niesamowitych" pomysłów. Nie wiem co mi odpierdoliło ale zaciągnęłam mojego starego przyjaciela do klubu karaoke i ja niepotrafiąca kompletnie spiewac dałam popis na scenie. Zaśpiewałam z pełnym zaangażowaniem "stand by your man"a potem bombonierkę. Jak przez mgłę pamietam niemców i anglików którzy pękający ze śmiechu mnie dopingowali i bili brawo:( Mój przyjaciel próbował mnie ściągnąc ze sceny a ja durna

Gość gość
ale o co ci chodzi? normalna zabawa, karaoke nie jest tylko dla tych co potrafią śpiewać

Gość gość
byl sex?

Gość gość
moze byc gorzej jakis czas temu byla tu panna co po pijaku zrobila loda swojemu tesciowi :) wyglup na karaoke da sie przelknac glowa do gory

Gość gość
spoko, a teść tej panny zrobił jej dobrze ręką - też po pijaku przy nich jesteś cienki bolek

Zabawa jak zabawa, nie ma czym się przejmować, serio. Ja do tej pory zachodzę w głowę, co mogłam robić z kolegą w aucie, tyle alkoholu wypiłam że dosłownie mało co pamiętam. To jest wstyd, urżnąć się jak świnia i nic nie pamiętać.

Z tego co piszesz to nie zrobiłaś nic za co można się wstydzić. Wygłupy po alkoholu raz na jakiś czas to nic złego a moralniaka na kacu ma prawie każdy :) Radziłabym raczej się z tego śmiać niż się przejmować ;)

Gość gość
a niemcy i anglicy pewnie byli zachwyceni, że ładna polka trochę pospiewała i było wesoło

Gość gość
ciekawi mnie tylko jakim cudem to wszystko pamietasz, skoro byłaś pijana?

Gość gość
Dziękuję Wam za pocieszenie! Może rzeczywiście nie muszę się martwic. No trudno, było minęło:P Ale to moje wykonanie stand by your man jeszcze długo będę wspominała. Ta dziewczyna rzeczywiście niezła:P Wszystko zostaje w rodzinie. Pamiętam ten wieczór bo mi naprawdę rzadko urywa się film. Byłam mocno wstawiona ale nie tak żeby np wymiotowac, chodzic na czworaka, belkotac. Miałam poprostu wyborny humor i pelno energii. Najbardziej martwi mnie to że moja "publiczność" nagrywała mój występ telefonem a jak pomogli mi zejsc ze sceny to im jeszcze moim łamanym niemieckim udzielałam wywiadu:( Boże co ja im nie naopowiadałam wtedy, że kocham język niemiecki i się go uczę i będę tylko w tym jezyku rozmawiac a jestem ledwo co komunikatywna w niemieckim! Moi nowi koledzy mieli ubaw po pachy... Potem nagle mnie oświeciło że robię z siebie idiotkę i ich przeprosiłam i sobie stamtąd poszłam. WIĘCEJ NIE PIJĘ

Gość gość
no to pojechałas ostro:-)haha ale z drugiej strony po to jest zabawa i nie ma co sie przejmowac i tak cie nie znają:-)ludzie robia gorsze rzeczy

Gość gość_annnka
Trzeba było kupić sobie w aptece alcovit i wtedy mogłabyś pić i ani kaca nie mieć ani bys się tak nie upiła.