Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda123

Nowość ALGO

Polecane posty

Gość Magda123

Witam. Ostatnio byłam w biedronce i spotkałam tam nowy produkt algi morskie- Algo- wyrób w pełni naturalny, bez żadnej chemii. To sproszkowane algi, które można wymieszać z czym tylko się chce- ja mieszam z wodą i nakładam w postac***ilingu- świetnie oczyszczają skórę. Pani ze sklepu powiedziała, że to produkt występujący okresowo. Mam w związku z tym pytanie, gdzie można kupić takie naturalne algi? :) Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Ja kupuję Algi mikroorganiczne są bardzo podobne do ALGO (kupiłam dla porównania). Stosuję je jako maseczka, okłady na cellulit, peelingi i od czasu do czasu dodaję do odżywki do włosów. Działanie rewelacyjne. Kupuję je w sklepie internetowym ProBio, mają tam też bardzo fajne naturalne mydła

Gość gość
Niby taka biedronka, więc teoretycznie powinno być tanio, a jednak nie jest. Używam na codzień alg mikronizowanych francuskiej firmy Thalgo, można je kupic tylko w gabinetach kosmetycznych. Są w saszetkach po 40g za 11,90. Nie pamiętam po ile są te z biedronki, ale jak przeliczyłam to byłam w szoku. Wolę prawdziwe algi z Thalgo, które mają opatentowaną technologię produkcji i nie są to zwykłe suszone algi tylko algi mikronizowane.

tez uważam, że lepiej kupić prawdziwe niż coś z biedronki

Gość Magda123
czesc. ja próbowałam alg z biedronki i naprawdę działały identycznie jak te z rzekomo lepszych firm. teraz kupuje algi mikroorganiczne w sklepie internetowym z mikroorganizmami. i jestem zachwycona ! :-) wczesniej miałam pełną zaczerwień skórę na twarzy- teraz po 2 miesiącach stosowania mam gładką, jasną skórę, oczyszczoną i nieco ujedrnioną- maseczka napina. Koleżanka z kolei algi stosuje jako okłady na uda i już po kilku tygodniach zauważyła efekt ujędrnienia. Polecam dziewczyny ! ;-)