Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla przyjaciółki, proszę o pomysły!

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka ma w przyszłym miesiącu 30 urodziny i robi dużą imprezę, jest trochę przybita (przekroczenie 30 ją dołuje) więc chcemy kupić jej jakiś ekstra prezent. Zaprosiła koło 30-40 osób więc wymyśliłam, że złożymy się razem na jakiś większy prezent, jak każdy wyłoży 50zł to niezła sumka już się uzbiera. Macie jakieś pomysły co moglibyśmy jej kupić? Biżuteria, wyjazd do spa czy coś innego jeszcze? Dawajcie pomysły! :)

Gość gość
a może coś do kuchni, jakiś robot kuchenny czy coś takiego? tylko żeby nie było wtopy, że już to ma ;p

Gość gość
Lumee! : D to jest taki domowy depilator ipl. Jest o nim dużo artykułów w internecie i dużo pozytywnych opinii to sobie poczytaj. Ja mam 30 lat i dla mnie to by był prezent IDEALNY. Kobiety po 30 mają już dosyć męczenia się z depilacją : P W ogóle bardzo dobry pomysł z tym wspólnym prezentem, lepiej zrobić zrzutę na coś lepszego, niż każdy miałby kupić jakiegoś bubla

Gość gość
Wyjazd do spa to fajny pomysł ale trzeba wtedy wyjazd dla dwóch osób, bo sama przecież nie pojedzie.

Gość gość
Ja mam 24 lata i też bym nie pogardziła takim depilatorem! Chyba też wyprawię duże urodziny ;p

Gość gość
Ja co prawda nie mam jeszcze 30 (chociaż zbliża się nieubłaganie), ale wyjazdem do spa byłabym po prostu zachwycona. Tylko jeśli wybierzecie wyjazd do spa to lepiej zrezygnujcie z robienia jej niespodzianki i obgadajcie z nią to wcześniej, bo wybrany przez was termin może jej nie pasować (może np. nie dostać urlopu w pracy)

Gość gość
za 1500-2000 zł można kupić wycieczkę zagraniczną, nowy telewizor, nowego laptopa, lodówkę, pralkę, a do głupiego spa pojedzie na 1 dzień i tyle

Gość gość
Lepiej kupić coś praktycznego, co jej się przyda i będzie z tego korzystała niż spa.

Gość Ewelina39
Może biżuteria, bo taki fajny prezent, który na pewno chciałaby dostać każda kobieta. Jak nadal szukasz pomysłu to wejdź do sklepu on line i coś wybierz. Mają bardzo interesującą biżuterię.

Gość gość
my kupiliśmy koleżance bon do centrum medycyny estetycznej ;) dostała kwotę do wykorzystania i mogła zrobić co chce. A że to duże centrum (Arkadia w Opolu) to miała ogromny wybór ;) i bardzo zadowolona była z tego prezentu. I tam możecie jej kupić albo na konkretny zabieg, albo właśnie kwotę do wykorzystania

Gość Karolinka946
Spa to zdecydowanie najlepszy pomysł, jeśli człowiek chce się zrelaksować i odprężyć, a już na pewno gdy się dołuje wiekiem. Warto sprawić, żeby czuła się piękna, zrelaksowana i zadbana, a nic nie sprawi tego lepiej, niż pobyt w spa. Ja sama korzystam regularnie z usług Samui Spa w Warszawie i bardzo sobie chwalę. To cudowne miejsce, z miłą i profesjonalną obsługą. Mają także wyjątkowo przyjazne, szczególnie jak na warszawskie warunki, ceny. Polecam sprawdzać regularnie ich podstronę z promocjami, wiele razy udawało mi się tam upolować super okazje ;) łapcie link! http://www.samui-spa.pl/promocje

Gość Misia03
Ja myślę, że najfajniejszym prezentem dla kobiety jest wypad do spa. Sama bardzo lubię i polecam Samui Spa w Warszawie. To nieduże miejsce z fajną atmosferą, do którego zdecydowanie można wybrać się z przyjaciółką :) Polecam szczególnie pakiety Dzień w Spa, które - zależnie od ceny - zawierają w sobie różne zabiegi. Do tego można odbyć wspólny masaż, a przecież spędzanie razem czasu będzie najlepsze w tym wszystkim :)

Szukasz pięknego wisiorka wykonanego pięknego materiału jak srebro? Polecam z całego serca piękną srebrną gwiazdkę o nazwie Lilac Star Light Blue. Stanowi wspaniały dodatek do wielu różnych stylizacji. Ten piękny przedmiot jest w bardzo niskiej cenie i jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl . Polecam.

Gość Joanna8
Na 28 urodziny mojej przyjaciolki zlozylismy sie ze znajomymi i kupilismy jej blender z morphy richards. Bardzo sie ucieszyla bo to dziewczyna, ktora kocha gotowac a taki sprzet jest do tego wrecz niezbedny.

Gość gość
Moja przyjaciółka też miała niedawno 30ste urodziny i miała z tego powodu lekki kryzys ;-). Wspólnie ze znajomymi złożyliśmy się na weekendowy pobyt w SPA a ja dodatkowo chcąc dać coś od siebie kupiłam oryginalną tablicę ze sklepu E-notatka www.e-notatka.com.pl. Przyczepiłam do niej kilka naszych zdjęć z różnych wypadów i karteczek z różnymi złotymi myślami i cytatami. Jak jej znudzi to sobie odczepi i zastąpi czymś innym ;-)

Gość gość
Ciekawe noclegi są w Western Camp (stronka ośrodka – http://westerncamp.pl/). Cały obiekt to duży otwarty teren zrobiony w stylu dzikiego zachodu, spać można albo w domkach albo w specjalnych wozach lub namiotach Tipi. Blisko do Enregylandii, fajna spokojna okolica, można się poczuć bezpiecznie.