Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy...

Polecane posty

Gość gość

witam staramy się z mężem o dziecko od trzech miesięcy mam bardzo nieregularne cykle około 30 nawet do 39...w tamtym miesiącu @ był 30 stego po skończuniu @ zaczeliśmy intensywne starania co drugi dzień. Dziś jest mój 31dc wypiłam rano kawe i dopiero pojechałam po test ciążowy został zrobiony około południa i oczywiście wynik negatywny.Dodam że test wykrywający od 25 bo tych bardziej czułych nie było :( po tym teście zaczeła mnie boleć kość ogonowa wczesniej tego nie miałam nigdy..jak myślicie czy stężenie hormonu mogło być jeszcze za małe? czy ktoś miał podobną sytuacje? prosze tylko o normalne odpowiedzi bo naprawde krytyka mi w niczym nie pomoże pozdrawiam

Gość gość
up

Gość gość
Zrób sobie badania na bezpłodnosć

głupia odpowiedź z badaniami na bezpłodność, test zrobiony powinien być z porannego moczu, stężenie mogło być za małe. ja również zaczynam starania 3 miesiąc.

Gość gość
dokładnie, z tego co mi wiadomo najlepiej rano taki test przeprowadzić, a chyba jeszcze lepiej skontaktować się z dobrym lekarzem od diagnostyki niepłodności i endokrynologiem w kwestii badań, tu możesz poczytać o tym - www.gemini-med.pl myślę,ze dla własnego zdrowia i bezpieczeństwa na taka wizyte warto się umówić.

Gość gość
Skoro masz nieregularne cykle powinnaś iść do ginekologa bo mogą to być hormony!!!One często uniemożliwiają zajście

Gość gość
Ja miałam zawsze regularne cykle 32-33 dniowe od 2 lat się coś pokopsało nawet dochodzą do 42 dni i endokrynolog-ginekolog stwierdził pcos po zrobieniu szeregu badań hormonalnych