Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mów Prawde

Nowy sposób na rzucanie palenia

Polecane posty

Gość Mów Prawde

-Rzucanie palenia to niezwykle skomplikowany proces -Mały patyczek Tobą steruje seba -To nie takie proste, uwolnić się ze szponów nałogu Zawsze to samo. To właśnie przez wpajanie ludziom, że papierosy to uzależnienie, tak niewielu udaje się z niego wyrwać. A nawet większość tych, musi reszte życia mieć się na baczności, bo przecież "w każdej chwili możesz zacząć od nowa" Najlepsze w tym wszystkim jest, że to gówno prawda (trzecia z prawd najprawdziwszych). Najważniejsze w rzucaniu palenia jest uświadomienie sobie, że to nawyk, a nie nałóg. Przygotowywanie sie do rzucania, dopingowanie sobie: "DASZ RADE! SILNA WOLA TO PODSTAWA! NIE POZWOLISZ SOBOM KIEROWAĆ PATYCZKOWI CO NIE MATI? NIE OBGRYZAJ PAZNOKCI" To błąd w sztuce. Po prostu. Rzucam palenie, trudno. To tylko odmawianie sobie przyjemności, zrezygnowanie z jakiegoś rytuału. Jeśli jeszcze nigdy nie potrafiłeaś sobie niczego odmówić, jesteś nic nie wartym śmieciem :P Do tego określenie sobie jasnego celu: Rzucam bo(...) To wszystko. A steruje wami co najwyżej propaganda mocarstw tytoniowych, a nie patyczek 😴 ps. nazwa tematu to przynęta. Jeśli nadal masz zamiar pisać "noo wielki mi nowy sposób, ty głupku hihihihi 🌻" to przyjde do ciebie do domu i dostaniesz 🖐️ na krzywy :o

Gość gość
Prawdy mogą być różne. Po co mi dodatkowy stres? Zapalę i mam spokuj.

Gość gość
Ja przestalem palic po zabiegu biorezonansem. Bardzo skuteczny zabieg, zadne placebo!

Gość gość
Polecam zobaczyc zakladke motywacyjna na stronie www.zyciebezpapierosa.pl maja nawet opisane srodki na rzucanie palenia i porady lekarzy

Gość tomek1983
http://rzucam.stebox.pl/15di6l6 Polecam tego e-booka do kupienia za naprawdę nie drogą cenę. Rzuciłem palenie w niecały miesiąc, czuję się teraz rewelacyjnie, wcześniej nie mogłem zrobić nawet 5 pompek bo brakowało mi tchu podczas ćwiczeń, a teraz mogę normalnie biegać, jeździć na rowerze i pływać. Już się tak szybko nie męczę jak kiedyś, na prawdę, gdyby nie to to nadal bym palił paczkę dziennie i tracił pieniądze na to cholerstwo!! :-) pozdrawiam wszystkich i zachęcam do kupna, bo to może uratować w przyszłości wasze zdrowie. :))