Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niebezpieczny autostopowicz... historia prawdziwa!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Pisze ku przestrodze. Moja siostra pracuje z dziewczyna ktorej mama przezyla mrozaca krew w zylach sytuacje. Otoz owa mama wracala nie raz z pracy do domu autem. A ze mieszka na wsi a pracuje w jakims nie duzym miasteczku to przejezdzala przez wiele pol, lak, lasow. (przepraszam za brak polskich znakow). Pewnego bardzo brzydkiego, chlodnego, deszczowego dnia jadac zobaczyla na przystanku mezczyzne w plaszcu, kapaluszu i z aktowka jak stal i czekal na pks. Zatrzymala sie i zaproponowala mu, ze go podwiezie. W aucie troche pogadali i w pewnym momecie ten mezczyzna powiedzial jej ze bardzo ladnie wyglada, a jeszcze ladniej wygladala byw kolorze czerwonym. Niby nic ale kobieta poczula sie nieswojo. Zatrzymala auto twierdzac, ze cos jest z nim nie tak, by zajrzec pod maske. Potem powiedzala ze pod maska w porzadku i zeby on sprawdzil z zewnarz kiedy ona odpali silnik. (nie znam sie na motoryzacji i nie wiem co ona mu tam nagadala ale facet uwierzyl i wysiadl z auta. A wtedy ona predko odjechala nawet nie zamykajac za nim drzwi. Facet zostawil w aucie aktowke. Okazalo sie, ze nie mylo w nim nic oprocz noza.

Gość gość
znam podobna :P Dziewczyna zabiera na stopa mlodego chlopaka z plecakiem. Po przejechaniu kilkunastu km chlopak mowi, ze zastanawia sie jak wygladalaby martwa w trumnie. Dziewczyna zachowala zimna twarz i zastrzymala samochod pod pretekstem problemow z kolem. Zamknela drzwi i odjechala z piskiem opon. Jedzie do najblizeszego posterunku policji. Opowiada cala historie, podaje rysopis i w obecnosci policjantow otwiera plecak. W plecaku noze, siekiera , sznur itd.

Gość gość
tez słyszałam ta historie

Gość gość
do studentki trzeciego roku: ja z wroclawia ale moja siostra ktora to uslyszala od kolezanki pracuje w decathlonie w Mokolowie, a gdzie miaszka matka tej kolezanki... nie mam pojecia! do wrednego malpiszona: nie lubie gdybac, ale swego czasu tez mieskalam na wsi, wiem ile sie czeka na pksy (zwlaszcza w taka pogode) i mozliwie ze zachowala bym sie podobnie. ale na pewno po tej historii juz bym tego nie zrobila.

Gość gość
bo autostopowiczow sie nie bierze, po pierwsze bo za darmo umarlo,niech sobie bilet na pks kupi a po drugie bo to wlasnie niebezpieczne

Gość gość
Dokladnie trzeba byc naiwnym zeby brać autostopowicza nie wazne czy to facet czy kobieta.