Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet ściemnia mnie z tym całym badoo

Polecane posty

Gość gość

ostatnio odkryłam,że mój facet kilka godzin wcześniej był zalogowany na badoo. Tłumaczył,że na fb przyszła mu wiadomość,że ma tam nieodebraną korespondencję, a kilka miesięcy wcześniej korzystał z tej strony. Czy jest możliwość,że fb informuje o wiadomościach z badoo?

Gość gość
Mi kiedyś przyszedł mimo, że nigdy tam nie byłam. Ktoś sprawdzał czy jestem tam zalogowana poprzez mój email. Całe to badoo w ten sposób wyciąga dane.

Gość gość
czy możliwe,że trzeba przez fb odczytać wiadomość?

Gość gość
?

Gość gość
Raczej ściemnia. Olać go.

Ja otrzymałem maila z informacją, że na stronie Badoo, znajdują się przygotowane dla mnie zdjęcia, których moja znajoma, nie potrafi przesłać mailem. Często wymienialiśmy się naszymi fotoreportażami z jakiś imprez, więc nie byłem tym zaskoczony. Myślałem, że jest to zwykły serwer, na którym można udostępnić materiał zdjęciowy. Po wybraniu adresu z maila, poinformowano mnie, że muszę podać swoje dane, by uzyskać dostęp do zdjęć. Zacząłem to robić i coś mnie "tknęło". Skontaktowałem się telefonicznie ze znajomą. Zapewniła, że żadnych materiałów dla mnie nie przygotowała. Okazało się, że Badoo WYKRADŁO kontakty z jej poczty i spreparowane przez siebie wiadomości, wysłało na WYKRADZIONE adresy. Swojego czasu sprawa KRADZIEŻY DANYCH przez Badoo była dość znana :(. Niestety zarejestrowani są na jakiś "Szeszelach" i polskie prawo mają w d.pie . Identyczna sytuacja, powtórzyła się w zeszłym roku, z inną znajomą. Także tym razem, miałem podać swoje dane, by zobaczyć przygotowane dla mnie zdjęcia. Znajoma nie miała o działaniach Badoo pojęcia.