Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

mój mąż wychodzi z domu o 5 a wraca o 23 !

Polecane posty

5.00- pobudka (nie budzi mnie - mamy oddzielne sypialnie) robi sobie śniadanie, bierze prysznic i 5.45 wyjeżdża, aby na 8.00 być w pracy a po drodze odwieźć dzieci do przedszkola pracuje do 16.00 czasem zostaje w pracy po godzinach, o 17.00 jest już w sklepie i dzwoni do mnie by spytać co kupić dla mnie o 18.30 jest już w domu, rozpakowuje zakupy i przygotowuje mi posiłek, zmywa naczynia, szybko przebiera się i jedzie po dzieci do przedszkola, potem jedzie z nimi na trening (dzieci są wtedy w bawialni, u znajomych itp.) trenuje 2 godziny by mieć piękną figurę, potem idzie na spotkanie z kolegami albo do biblioteki,potem jedzie po dzieci i o 23 jest w domu

Gość gość
Dziś masz męża? Wczoraj szukałaś faceta.... Kolejny gimbus z fantazją?

Gość gość
a Ty co robisz caly dzien?

Gość gość
to dobrze, nie znudzi ci się tak szybko bo go nie widujesz. Mój stryjek od zawsze wychodził o 5 a nawet wcześniej, wracał o 22 i dzięki temu, szybko zdobył kasę, pozycję, założył firmę, i ma taką kasę, że spędza wakacje z rodziną na tropikalnych wyspach w 5 gwiazdkowych hotelach. Wszyscy sa zadowoleni wb. tego. U mnie np. rodzice zawsze unikali pracy, pracowali na pół etatu i zawsze siedzieli w domu, dzięki temu jesteśmy biedni i nie mamy nawet 1/1000 tego co on ma. No więc raczej dobrze, że pracuje, bo będziesz miała co do gara wrzucić!!!!

Gość gość
Twoją fantazją .

podziwiam Twojego stryjka ;) mojego męża też :) jest taki zaradny, a ja nie muszę nic robić, dzisiaj poszłam na casting do filmu, żeby zdobyć własne pieniądze, ale okazało się,że casting jest darmowy :O ja w ciągu dnia : wstaję koło 9-10 prysznic, sport, książka, lodówka i potem jest 12, sprawdzam co trzeba kupić, czekam na męża, zamawiam obiad albo idę na miasto jeść, czasem robię pranie, potem dbanie o urodę, kafeteria, internet, nauka potem jest już 15 to drzemka czasem się opalam w ciągu dnia wieczorami oglądam telewizję albo siedzę na kafeterii albo maluję

Gość zbereznik
jakies fantastyczne historie, raz ma meza, raz szuka faceta innym zas razem opowiada jak to aktorzy ja wyrywaja... :D widze ze dla kazdego kafe jest mega odskocznia od codziennej rzeczywistosci... :D:P

1. mam męża. 2. jak pisałam temat o byciu wdową albo rozwódką to zapomniałam,że już mam męża 3. nie mówiłam,że aktorzy mnie wyrywają tylko mam z nimi dobry kontakt a nawet jak podrywają to mąż o tym nie wie 4. bylam dzisiaj na castingu i dostałam dwie wizytówki nie zarobiłam ani grosza 5. szukam faceta na wypadek jakby mąż umarł

Gość jednym słowem
patologia :O 🖐️

Gość gość
ja mam męża marynarza. Pracuje długo, często go w domu nie ma ale dużo zarabia, ma swoje pasje i jest szczęśliwy. Czego potrzeb więcej? Mąż jest spełniony zawodowo, robi to co lubi i jeszcze mu dobrze płacą. Pracę znalazł w pośrednictwie pracy dla marynarzy http://pracanamorzusopot.pl/