Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilianagosd

zbyt spokojny noworodek????

Polecane posty

Gość Ilianagosd

mój maluszek ma 8 dni kazdy mi mowil ze bedziemy niewyspani ze dziecko da nam ,,popalić,, ze bedzie wrzeszcalo,że bedzie ciągle płakać. moj maluszek tylko je i prawie cały czas spi, zresztą nawet do jedzenia muszę go wybudzać, trochę sie napije i znów odlot. prawie wogole nie placze.. placze jak jest baaaardzo glodny albo czasami jak go przebieram, a właściwie to postękuje. w nocy oczywiscie budzi sie na jedzenie, lub znow ja go wybudzam ale przystawiam go do cycusia poje sobie i natychmiast zasypia jesli chce jeśc to np wklada sobie raczki do buzi i ssie i widac że ustami szuka cycusia- placze jak np przez dluższy czas nie reaguje na jego znaki on prawie caly czas spi!! w ciągu doby to moze ze 3-4 godzin jest w miare aktywny tzn ma otwarte oczka i sie rozglada lub sie przeciaga i rusz raczkami niepokoi mni to ze jest tak malo aktywny i ze praktycznie wogole nie placze, to normalne, czy jest po prostu "grzecznym" dzieckiem??? co ile właściwie go wybudzac???

Gość gość
do 2, 3 tygodni dużo dzieci tak ma, później się zaczyna jazda ;), choć też nie zawsze.

Gość gość
Moje dziecko płakać zaczęło dopiero po roku, wcześniej to były pojedyncze przypadki. Reagowałam, gdy dziecko zaczynało stękać, nawet w nocy mnie to wybudzało. Noworodki zwykle odsypiają trudy porodu a potem mogą się rozkręcić (choć nie muszą po przykładzie mojego dziecka). Niestety moje czego nie wypłakało w okresie niemowlęcym nadrobiło poznając swoją niezależność :D

Gość gość
nic sie nie przejmuj, tylko ciesz że mozesz sie wyspać, zdrowe dziecko-zdrowy sen-zdrowi rodzice, oby tak dalej

Gość gość
Mnie położna kazała wybudzać po 6 godzinach snu.

Gość gość
mój miał podobnie, też byłam po cc, budził się tylko raz w nocy na jedzenie mm, nie wybudzałam go, do tej pory, a ma już 2,5 r. sporo śpi, z czego b.się cieszę.

Gość Ilianagosd
nie narzekam, po prostu martwie się bo nie chciałabym zrobić krzywdy maleństwu, martwię sie bo skoro spi nawet przy jedzeniu to wiadomo ,że nie je zbyt długo.

Gość gość
Dam ci rade:) Nigdy nie wierz we wszysko co ci mowia:) Moja corka przez pierwsze dwa miesiace spala-jadla. Budzila sie tylko na jedzenie! Ja nudzilam sie jak mops, mialam posprzatane, ugotowane, wszystkie seriale obejrzane. Teraz ma poltora roku i jest tak fajnym dzieckiem, ze macierzynstwo dla mnie to sama przyjemnosc:)