Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waliman

Jestem załamany i wkurzony niesprawiedliwością, przykład mojego kumpla

Polecane posty

Gość waliman

Otóż mam bliskiego kolegę, chodziliśmy do jednej klasy całą podstawówkę następnie gimnazjum i liceum.. dzisiaj nasze drogi się troszkę rozeszły ale nadal utrzymujemy kontakt- tak czy owak, do rzeczu.. ON, ma dzianych rodziców dzięki czemu w wieku 24 lat ma ZAJEBISTA CHATE!!! domek na nowym osiedlu, warty z wyposażeniem i wyremontowaniem w środku minimum milion złotych..., a do tego ma zajebiste auto, 2 letniego mercedesa, którym jak jedzie to dosłownie prawie każdy się ogląda- nic dziwnego, auto warte 100 000zł lekko..., do tego ma też wyglad (tzn wygląd ma taki, że jest wysoki- a to wystarczy często), prace.. w dobrej firmie (nie wiem jak zdobył posade? mysle, ze tatuś mogl maczac w tym palce bo jest dosyć wpływowa postacią) no i oczywiscie od zawsze miał powodzenie u kobiet, wyruchal juz minimum 15 lasek.. i teraz ja.. biedak, fatalny wyglad, mieszka z rodzicami i do konca zycia tak bedzie... , oczywiscie bez pracy- a jak mam prace to jakies gowno typu magazyn, produkcja.., bez auta (mimo ze mam prawko- ale nie stac mnie na kupno auta), no i oczywiscie bez kobiet, w swoim zyciu tylko dwie puknalem, z czego jedna tylko raz i potem mnie rzucila, NO TRAGEDIA!!! jestem w dołku!!

Gość gość
może weź się do roboty a nie lamentuj :O

Gość gość
takim trybem to by trzeba 1/3 populacji wybić, żeby reszta nieudaczników lepiej się poczuła. :(