Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu, bóle jajnika

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z chłopakiem 21 lipca , bez zabezpieczenia, jednak jestem w 100% pewna ze do wytrysku nie doszlo a sam stosunek trwał może z 10 minut. Również jestem pewna ze to były moje dni nie płodne . Okres powinnam dostać 28 lipca jednak od jakiś 3 dni czuje ból jajników a szczególnie prawego . Martwie się ciążą jednak staram się uspokoić faktem że miesiączki mam nieregularne a ostatnio przed okresem również dokuczały mi silne bóle jajnika. Od kilku dni sprawdzam tez temperaturę ciała jednak jestem bezradna, ponieważ rano temperatura jest niska a pod wieczór wzrasta do 37°. Jak sądzicie czy mam powody do obawy ? Dodam ,ze jestem umówiona z ginekologiem dopiero na 5 sierpnia.

Gość gość
Stosunek prawdziwy trwa 3-4 minut,a u ciebie było pierdolenie i jest ciąża.

Gość gość
Pie*****ąć to ty się możesz w łeb chlopczyku, okres dostałam wczoraj w nocy, także dziekuje za twoją cenną opinie hahahaha uwaga na przyszłość : nie wychylaj się do odpowiedzi jak gówno wiesz. Dziękuje ! :))

Gość gość
No widzisz autorko i po co było panikować z powodu 2 dni spóźnienia.

Gość gość
14 dni przed okresem to są na 100% dni niepłodne, nie mogłaś więc zajść w ciążę

Gość gość
Probowalam się tym pocieszyć jednak dużo o tym czytalam i zawsze jakieś ryzyko występuje . Nawet jeśli są to dni nieplodne.

Gość gość
14 dni przed okresem to są na 100% dni niepłodne, nie mogłaś więc zajść w ciążę xxx Ty chyba w ZUSie pracujesz i kazali Ci tak pisać :P? żeby było więcej takich ,co będą składki odprowadzali :D

Gość gość
Haha nie, nie pracuje :D zwykly stres poprostu ale na szczęście jest juz wszystko dobrze a i to czekanie nauczylo mnie żeby następnym razem uważać :D

Gość gość
Jeb sie do syta ,a pózniej zapisz się na skrobankę.

Gość gość
Nie szczekaj tyle .Skrobanke ? Nie ciekawe rzeczy masz w glowie , wspolczuć tylko :) wyrażaj się synkuuu